Menu

X-tra Space

Heerlijk samen genieten van eindeloos
zwoele zomeravonden.

X10T tent-luifel

TakeOFF_X10T_luifel

Het design van de X10T is een harmonieus verlengstuk van de TakeOff. De vensters volgen het vloeiende lijnenspel van de canvas flexwand. Met de tent-uitbreiding die eenvoudig aan de voorzijde van de luifel is aan te koppelen, transformeert de X10T zich tot een volwaardige tent.

Met het speciaal voor de TakeOff (ontworpen in nauwe samenwerking met Karsten Tenten) en snel op te zetten tent-luifel concept X10T, vergroot je verder je ruimte. Als luifel biedt de X10T je ideale beschutting en privacy om uit de wind of in de schaduw te zitten, of met de buitenkeuken het avondeten voor te bereiden. Of gewoon heerlijk te genieten van eindeloos zwoele zomeravonden.

TakeOFF_X10T_luifel_dicht

X-tra Space

Met de tent-uitbreiding, die eenvoudig aan de luifel is aan te koppelen, transformeert de X10T zich tot een volwaardige tent.

  • X10T tent-luifel
  • Volwaardige tent
karsten-tenten
Karsten Tenten
TakeOFF_X10T_luifel
X10T Tent-luifel open
TakeOFF_X10T_luifel_dicht
X10T Tent-luifel dicht

Karsten

We wilden een tent-luifel concept ontwerpen dat naadloos aansluit op de filosofie van de TakeOff: een modern eigentijds design, snel klaar voor gebruik of desgewenst weer af te breken, ready to go, op naar je volgende bestemming. En uit te breiden naar jouw persoonlijke situatie.

In het najagen van onze missie om ‘jouw ultieme reisgenoot’ te ontwikkelen, hebben we het onszelf niet makkelijk gemaakt. De flexwand met panoramische vensters die zich tussen het voertuig en dak bevindt, wordt zwaar op de proef gesteld. Bij het uitvouwen moet de flexwand zich razendsnel opspannen, om bij het invouwen weer netjes en gecontroleerd naar binnen te plooien. Telkens weer, jarenlang, voor vele onvergetelijke en onbezorgde kampeeravonturen.

Onze partner Karsten Tenten heeft als een van de weinige Nederlandse fabrikanten van tenten nog een eigen atelier waar alles draait om de beste kwaliteit, maatwerk, en persoonlijke service.

Niet alleen wordt gebruik gemaakt van de beste materialen (Ten Cate tentdoek en o.a. YKK ritsen), alle onderdelen van de tent worden bovendien uitvoerig getest voordat ze groen licht krijgen. Topkwaliteit van Hollandse bodem dus!

karsten-tenten

Laadruimte

In de bankkasten, onder de opklapbare lattenbodem en in de disselbak heb je veel laadruimte tot je beschikking. Het lange gangpad en de ingang aan de achterzijde maken het mogelijk om lange voorwerpen te vervoeren of bijvoorbeeld kunststof kratjes te plaatsen voor extra spulletjes.

Tijdens de reis kan op het bed ook campingmeubilair vervoerd worden. Door het ontwerp van de TakeOff blijft het zwaartepunt van de lading altijd laag, veiligheid voorop.

Opties en accessoires

Wat is er allemaal nog meer mogelijk? Configureren

Winnaar! 
Meest Duurzame Kampeermiddel