Menu

Ons concept

Easy Caravanning, het nieuwe kamperen,
jouw vrijheidsdromen achterna.

Vrij zijn als
een vogel

Gaan en staan waar je maar wilt. Iedere keer opnieuw. Even een weekendje weg, of op ontdekkingsreis door jouw favoriete vakantieland? "Zullen we hier blijven, of gaan we verder?"
Het is aan jou, want met de TakeOff kan het allemaal. Altijd bij je hebben wat je nodig hebt, ieder moment.

  • kano
  • kampvuur
  • hiking

Onze missie

De TakeOff is een nieuwe unieke innovatie in de kampeerwereld. Het ontwerp is een cross-over van een traditionele toercaravan en een vouwwagen, the best of both worlds.

Ready to Go? Ready to Camp? TakeOff!

Even stoppen op een rustplaats voor een kop koffie?

Geen probleem, de TakeOff ontpopt zich razendsnel tot jouw eigen "coffee corner", van alle gemakken voorzien. Comfortabel tijdens de reis en comfortabel bij aankomst.

Zo reis je eigenlijk als met een buscamper, maar tegen een veel aantrekkelijker prijsplaatje. Eenmaal op locatie heb je nog steeds de beschikking over je eigen auto en ben je veel flexibeler.

Bekijk de uitvoeringen

Het dak eraf

Met de TakeOff gaat het dak er letterlijk af tijdens jouw vakantie!

Klein vanbuiten tijdens jouw reis maar groot(s) vanbinnen als het kan. Even aan de achterzijde het trapje en het dak ontgrendelen, een klein duwtje en dan … WHOOSHH!

De TakeOff ontpopt zich automatisch, met slechts een paar kleine handelingen binnen 30 seconden helemaal klaar voor gebruik.

Ready to Camp binnen 30 seconden

Mede-kampeerders zullen jaloers zijn op dit nog niet eerder vertoonde opzetgemak. Of het nu voor een coffee break is tijdens een tussenstop of op de camping. Jij bepaalt. TakeOff.

Configureren

Configureer nu
jouw TakeOff

Stel je eigen TakeOff samen Configureren