Menu

Ready for
TakeOff

Geschikt voor iedereen. Ook ideaal voor
compacte trekauto’s en elektrische auto’s.

Klein vanbuiten

We hebben ons laten inspireren door de ultieme uitdaging.

Vrij zicht naar achteren, geen extra buitenspiegels nodig, geen speciaal aanhanger rijbewijs.

Door het vrije zicht naar achteren in de achteruitkijkspiegel behoud je tijdens je reis rondom overzicht en wordt achteruitrijden kinderspel. En dat allemaal binnen een modern eigentijds automotive design dat naar eigen wens te personaliseren is.

Eenmaal aangekomen op je bestemming maak jij goede sier met het unieke hefmechanisme: jouw TakeOff is in een handomdraai klaar voor gebruik, ready to enjoy!

Ontwerp jouw eigen TakeOff

Door het lichtgewicht concept is er voldoende laadvermogen en kon het maximum gewicht onder de 750 kg gehouden worden. Ideaal voor compacte trekauto’s of bijvoorbeeld elektrische auto’s.

Door zijn beperkte buitenafmetingen kan de TakeOff ook heel gemakkelijk thuis op de oprit onder een dekzeil of onder een carport gestald worden.

  • Slaapcomfort als thuis
  • Laag brandstofverbruik
  • Geen extra buitenspiegels nodig

Groot(s) van
binnen

Treed binnen!

Via het stabiele geïntegreerde trapje in de achterwand kan iedereen veilig instappen. Een slimme vinding is de energiezuinige LED kentekenverlichting die in de avond dienst kan doen als entreeverlichting op de camping.

‘Koken we vandaag buiten of binnen?’

Jij kiest, want de uitneembare keuken is eenvoudig en snel buiten te gebruiken. De optionele koelbox binnen of buiten? Het zal afhangen van het moment, van jouw vakantie-draaiboek. Afhankelijk van de situatie bepaal jij namelijk hoeveel ruimte je binnen creëert, simpel.

Stel je prijs op je eigen hygiëne
tijdens een rustpauze wanneer je
op doorreis bent?

Dan is het goed te weten dat er een geïntegreerde ruimte is voor een optioneel toilet aan boord.

De ’s nachts te blinderen panoramische vensters in de goed ventilerende canvas flexwand zorgen voor het ultieme vrijheidsgevoel, ook als je binnen bent. Wordt het buiten wat koeler, dan zit, lees of eet je met elkaar aan de ruime dinette als een vorst.

  • ’s Nachts te blinderen panoramische vensters
  • Goed ventilerende canvas flexwand

Als de sterren aan de hemel staan,

laat je met enkele handelingen de tafel van de 2-persoons dinette zakken, trek je de kussens naar elkaar toe en voilà: slaap lekker!

2-persoons bed van maar liefst 160 x 205 cm!

Met de speciale koudschuim slaapmatras op de comfortabele lattenbodem zul je niet lang schaapjes tellen. Ook is er een traagschuim topper leverbaar.

Veilig op
de weg

Het Al-Ko lichtgewicht chassis met zijn torsievering-as staat garant voor een uiterst stabiel en comfortabel weggedrag.

Al-Ko is toonaangevend marktleider in caravan en kampeerauto onderstellen. en is tevens toeleverancier voor de auto-industrie aan o.a. Volvo, BMW en Daimler

Jij bepaalt waar je heen gaat met jouw TakeOff, hij volgt je vanzelfsprekend, altijd en overal.

Een geruststellende gedachte als je op reis bent.

Laag eigen gewicht

< 750 kg.

De TakeOff heeft een laag eigen gewicht en een maximaal toelaatbaar gewicht van 750 kg waardoor er voldoende laadvermogen beschikbaar is. Hoewel wettelijk niet verplicht is de TakeOff voorzien van een comfortabele oplooprem en een achteruitrij automaat. Uniek in deze kampeer-gewichtsklasse. Laag in gewicht, groot in rijeigenschappen.

geen-e-rijbewijs

Geen (E-rijbewijs) nodig

Afhankelijk van de toepassing kun je jouw TakeOff voorzien van een Al-Ko stabilisator-koppeling en schokbrekers. In combinatie met de standaard ruim bemeten 14 inch stalen velgen (optioneel met lichtmetalen velgen) met hoge load index “heavy duty” banden kan zo desgewenst een tempo 100 ontheffing worden aangevraagd (Duitsland). In Frankrijk mag ongestraft nog iets harder gereden worden. Fijn te weten dat dit met de TakeOff door zijn design, het onderstel, en zijn lage gewicht en zwaartepunt ook comfortabel en veilig kan. Voor de TakeOff heb je geen extra aanhanger rijbewijs (E-rijbewijs) nodig, iedereen kan er direct mee op pad.

LED verkeersverlichting

De TakeOff is uitgevoerd met veilige LED verkeersverlichting en rondom contourreflectoren. Zo word je altijd gezien, ook ‘s nachts, wel zo veilig. Door zijn compacte aerodynamische design, hebben rijwind en zijwind vrijwel geen vat op de TakeOff. De luchtweerstand blijft daarmee tot een minimum beperkt en dus ook het brandstof- of energieverbruik, wel zo prettig! TakeOff, het nieuwe kamperen. Are you ready?

take-off-verlichting

Ontdek de
uitvoeringen

Bekijken