Menu

Made in Holland

De TakeOff is een cross-over van een toercaravan en een vouwwagen, the best of both worlds.

Over ons

De voordelen van een vouwwagen combineren met die van een traditionele toercaravan, dat was onze ultieme uitdaging.

Dat heeft ons bewogen ‘the next generation of caravanning’ te ontwikkelen.

Als fervent kampeerders, en oud collega’s van Kip Caravans (Rikus Hoving, Maarten de Roos en Dennis Tiethoff), hebben wij meer dan 70 jaar ervaring in de maakindustrie van mobiele kampeermiddelen.

Samen met Wim van der Vorst (eigenaar van Holtkamper vouwwagens en van ‘De Vouwwagenspecialist’) zijn wij aan de slag gegaan deze ultieme droom te realiseren.

Holtkamper

Het oer-Hollandse bedrijf Holtkamper startte in 1928 met de verkoop van tenten. Het bedrijf vestigde zich in Emmen en Bunnik en in de vijftiger jaren volgde uitbreiding met vouwwagens. Holtkamper is nu hét toonaangevende bedrijf op het gebied van vouwwageninnovatie.

In 2017 kwam Holtkamper in handen van de Vouwwagenspecialist uit Boxtel. De productie van de TakeOff is bij Holtkamper in vertrouwde handen, made in Holland.

Karsten

De oppompbare Karsten tent werd in 1981 uitgevonden en het nieuwe kamperen met een tent was een feit. Later introduceerde Karsten ook zogenaamde tunneltenten die zich uiterst gemakkelijk laten opzetten.
karsten-tenten-logo

“Goed te weten dat de flexwand en de optionele X10T van de TakeOff van Nederlandse makelij zijn, made in Holland, made by Karsten.”

Een Karsten tent wordt in eigen atelier in Zwaag Noord-Holland op maat gemaakt en groeit dankzij de uitbreidingsmogelijkheden met jouw kampeersituatie mee. Karsten geeft 5 jaar garantie op materiaal- en constructiefouten.

karsten-winkel

Hegge Industrial Design

Nét over de grens bij Budel in het Vlaamse Hamont-Achel is Hegge ID gevestigd, opgericht in 1999 door Frans Hegge. Hegge ID heeft ruime ervaring in de kampeerwereld met opdrachten voor Hobby caravans, Kip caravans, Trigano en Holtkamper vouwwagens, en voorheen ook o.a. Chateau caravans, Lunar en Home Car kampeerauto’s.

Hegge ID logo

De werkwijze van Hegge ID kenmerkt zich door het creëren van synergie tussen ideeën van de klant, en die van de engineers en designers van Hegge ID.

Door de partijen in een vroegtijdig stadium van een project samen te brengen participeren klant, designers en engineers in het ontwerp én in de detail engineering. Op deze wijze worden mooie schetsen en dromen ook daadwerkelijk realiseerbaar, geen luchtfietserij dus. Je ziet het terug in de TakeOff: mooi, no nonsense en uiterst functioneel. Made in Holland, met een vleugje Vlaams.

hegge-id kantoor

Winnaar! 
Meest Duurzame Kampeermiddel