Menu

Wij verwelkomen onze nieuwe distributiepartners in IJsland en Duitsland!

28-03-2023

Het Europese netwerk van distributiepartners van Easy Caravanning blijft groeien. Heel trots zijn wij te kunnen melden dat we inmiddels ook in IJsland vertegenwoordigd zijn via onze nieuwe business partner Highland Trucks, tevens fabrikant van het speciaal voor IJsland ontwikkelde kampeerautoconcept FIS Camper.

Maar ook in Duitsland is ons dealernetwerk verder uitgebreid met twee nieuwe enthousiaste partners die zich volledig op de groeiende tenttrailer markt richten: VCFC in Höchstadt an der Aisch, Falt Camp Center Niederzissen en MBS Caravan in Büren.

Highland Trucks & FIS Camper, IJsland


Highland Trucks – FIS Camper is gevestigd aan de oostkant van Reykjavik, Het bedrijf is gespecialiseerd in de aanpassing van terreinauto’s voor het echte ruige werk wat in de winter en wanneer je in IJsland off-road gaat geen overbodige luxe is. Daarnaast zijn ze fabrikant van een speciale camperopbouw voor pick-up trucks die bestand is tegen alle denkbare weercondities. Op de Caravan Salon in Düsseldorf maakten wij kennis met Highland Trucks die direct onder de indruk waren van de bouwkwaliteit en het concept van de TakeOff. Zij hebben het product inmiddels omarmt als aanvulling op hun kampeerprogramma. IJsland is namelijk in de zomerperiode heel goed en comfortabel te verkennen via de ringweg nr. 1 die je langs heel veel adembenemende bezienswaardigheden voert, een echte aanrader! Hieronder een kleine impressie:

takeoff-ijsland
Kampeertip: IJsland in de zomer verkennen met de TakeOff via ringweg nr. 1

Wohnmobile Von Campern für Camper Höchstadt an der Aisch – Duitsland

Ten noorden van Neurenberg in het noorden van deelstaat Beieren ligt de regio Franken. In deze bekende wijnstreek ligt Höchstadt an der Aisch. Dit is de thuisbasis van het bedrijf VCFC GmbH, dat door de familie Renger en Kai Weber wordt gerund. Zij zijn allen gepassioneerde kampeerders, vandaar de naam VCFC (Van kampeerders voor kampeerders). Klanttevredenheid staat voorop. Goed advies en een uitstekende werkplaats worden door de klanten gewaardeerd. Het bedrijf legt zich met name toe op de verhuur, verkoop, installatie van technische toebehoren, onderhoud en reparatie van kampeerauto’s. De TakeOff past heel goed bij het type kampeerder waar VCFC zich op richt: mobiel en flexibel zijn, snel staan en weer snel kunnen vertrekken om zonder gedoe en met maximale vrijheid rond te kunnen reizen. Zie ook https://www.vcfc-wohnmobile.de.
dealer-hochstadt
TakeOff Xcite 2023 im Ausstellungsraum VCFC Höchstadt a.d. Aisch

Falt Camp Center Niederzissen – Duitsland

Falt-Camp-Center

Gelegen nabij Koblenz en in de buurt van Bonn en Keulen opent begin april Falt Camp Center Niederzissen van Stefanie Koch zijn deuren. Onlangs werd onze samenwerking op de nieuwe locatie beklonken. Naast Easy Caravanning zal Falt Camp Center Niederzissen o.a. ook dealer worden van ons zustermerk Holtkamper. De showmodellen worden op dit moment in de ruime showroom van ca. 500 m2 geïnstalleerd. Zie ook https://faltcampcenter.de.

MBS Caravan Büren – Duitsland

MBS-Caravan-Büren

In de buurt van Bielefeld, Paderborn en Dortmund ligt het Duitse Büren waar MBS Caravan zich onlangs gevestigd heeft. Oprichter-eigenaar Matthias Schäfer heeft kamperen in het bloed, al begin jaren 70 was Matthias met zijn ouders met de tent onderweg. In de jaren 80 maakte de tent van zijn ouders plaats voor een vouwwagen en de liefde voor deze vorm van kamperen is bij Matthias altijd gebleven. Hij interesseert zich voor nieuwe modellen en eenvoudige klapmechanismen. Nu heeft hij de stap genomen om van zijn hobby ook zijn werk te maken, zo kan hij kampeerders optimaal adviseren. Zie ook https://mbs-caravan.de. 

dealers

De TakeOff zelf ervaren bij de dichtstbijzijnde dealer? Kijk dan snel op https://www.easycaravanning.com/dealers/  

Met de product configurator op onze website stel je jouw eigen TakeOff in een handomdraai samen:
https://www.easycaravanning.com/uitvoeringen/

Handig als voorbereiding op een showroombezoek. Onze dealers kunnen je uitgebreid adviseren over de uitvoeringen Active-Sport-Xcite, treinzit en semi-vastbed indelingen en de verdere mogelijkheden. Ervaar zelf het gemak van het razendsnel openen en sluiten, ready for TakeOff. Wil je een kijkje komen nemen aan de fabriek? Ook daar ben je van harte welkom. Maak dan een afspraak via https://www.easycaravanning.com/afspraak-maken-basecamp/

Winnaar! 
Meest Duurzame Kampeermiddel