Menu

Wij gaan verhuizen!

29-12-2020

Als startende fabrikant in de wereld van mobiele kampeermiddelen kijken wij terug op een turbulent maar toch vooral ook succesvol jaar. Bij de opstart van de productie in het begin van 2020 hebben we als gevolg van de uitbraak van het corona virus in Europa veel last ondervonden van vertragingen in de toelevering van materialen en onderdelen. Hierdoor werd de uitlevering van de eerste TakeOff’s helaas met enkele maanden vertraagd. Maar daarna was de First Edition serie van de TakeOff binnen korte tijd uitverkocht. Ons nieuwe ‘direct klaar’ kampeerconcept is zeer goed ontvangen door de trotse eigenaren van het eerste uur. Gelukkig waren zij vanaf eind juni alsnog ‘ready to go’ om met de TakeOff op vakantie te gaan.

In Nederland wordt het concept van de TakeOff bijzonder gewaardeerd door avontuurlijke kampeerders die gemakkelijk en snel weer verder willen doorreizen naar een volgende bestemming. Naast de belangstelling in eigen land is er ook heel veel interesse uit het buitenland, zowel binnen als buiten Europa. Zo valt de TakeOff onder andere zeer in de smaak bij onze oosterburen, inmiddels groeit het dealernetwerk in Duitsland gestaag en wordt aan verdere uitbreiding gewerkt. In Noorwegen gaat het heel hard met de elektrificatie van het wagenpark: in 2025 mag daar geen nieuwe personenauto meer verkocht worden met een verbrandingsmotor. Mede daarom is men versneld op zoek naar alternatieven voor de traditionele (niet heel aerodynamische en vaak zware) toercaravans en kampeerauto’s (met dieselmotor). Als klein start-up bedrijf hebben we ervoor gekozen om onze Europese distributie planmatig en stap voor stap verder uit te breiden. Wij vinden het namelijk heel belangrijk om in elk land waar we vertegenwoordigd zijn onze klanten te allen tijde van goede service te kunnen voorzien, klanttevredenheid staat bij ons voorop.

Door het succes van het afgelopen jaar, onze orderportefeuille voor komend jaar en de verdere verwachte groei is onze huidige assemblagehal te klein geworden. Daarom gaan wij in januari verhuizen naar een grotere assemblagehal waar we een productielijn gaan opzetten die meer capaciteit aankan. Op deze locatie hebben we tevens de beschikking over een groot buitenterrein voor laden en lossen.

 

We houden je op de hoogte van de verdere ontwikkelingen. Ook willen we je graag wijzen op:

De TakeOff test van het Duitse magazine ‘Der Spiegel’

 

👉 De speciale ‘Early Bird’ actie

 

 

 

 

Winnaar! 
Meest Duurzame Kampeermiddel