Menu

WE ARE READY FOR TAKEOFF!

07-10-2019

[Links en rechts initiatiefnemers van Easy Caravanning Maarten de Roos en Rikus Hoving, in het midden prototypebouwer Dennis Tiethoff]

Eindelijk is het dan nu bijna zover: in Utrecht opent de Kampeer & Caravan Jaarbeurs woensdag 9 oktober om 10.00 uur zijn poorten. Van 9 tot en met 13 oktober is het nieuwe oer-Hollandse merk Easy Caravanning daar met de TakeOff te zien in hal 11, standnummer G65. De TakeOff is een heuse primeur in de kampeerwereld. Het innovatieve concept combineert de voordelen van een traditionele toercaravan met die van een vouwwagen, een zogenaamde cross-over: ‘the best of both worlds’. Het gemak van een vouwwagen tijdens het rijden maar binnen 30 seconden het comfort van een caravan, ook op doorreis tijdens een rustpauze.

“We zijn enorm trots op het resultaat van de TakeOff. Maar makkelijk was het zeker niet om onze droom te verwezenlijken. Wat enorm geholpen heeft is dat we alle drie oud collega’s zijn van Kip Caravans, elkaar aanvullen en goed verstaan. Op de beurs zullen we twee hand vervaardigde prototypen presenteren. De komende maanden gaan we ons richten op de verdere voorbereiding van de productie waarna de eerste productieversies vanaf maart 2020 van de assemblagelijn zullen rollen.”

Na de beurs zal de TakeOff vanaf 15 oktober allereerst te bewonderen zijn bij ‘De Vouwwagenspecialist’ in Boxtel, exclusief retailer voor de Benelux. De Vouwwagenspecialist is eigendom van Wim van der Vorst die in 2017 de Nederlandse vouwwagenfabrikant Holtkamper heeft overgenomen. Van der Vorst is mede-investeerder in het TakeOff project van Easy Caravanning. Aan verdere uitbreiding van het distributienetwerk in binnen- en buitenland wordt momenteel gewerkt.

De TakeOff is te koop vanaf € 12.995,-. Dit is een introductieprijs voor de eerste serie. Ook is er voor snelle beslissers een zogenaamde early bird waardecheque actie waarbij tijdelijk € 1.000,- korting wordt gegeven op opties en accessoires. Kijk HIER voor de actie