Menu

Vrij als een vogel

08-07-2019

Gaan en staan waar je maar wilt. Iedere keer opnieuw. Even een weekendje weg, of op ontdekkingsreis door jouw favoriete vakantieland? ‘Zullen we hier blijven, of gaan we verder?’

Het is aan jou, met de TakeOff kan het allemaal. Altijd bij je hebben wat je nodig hebt, ieder moment. Op naar een volgend avontuur. Easy Caravanning, het nieuwe kamperen, jouw vrijheidsdromen achterna.

De TakeOff is een unieke innovatie in de kampeerwereld. Even stoppen op een rustplaats voor een kop koffie? Geen probleem, de TakeOff ontpopt zich razendsnel tot jouw eigen ‘coffee corner’, van alle gemakken voorzien. Om je vervolgens altijd weer uiterst stijlvol en ongemerkt te volgen, op naar je volgende bestemming. Comfortabel tijdens de reis én comfortabel bij aankomst.

We hebben ons laten inspireren door de ultieme uitdaging. Vrij zicht naar achteren, geen extra buitenspiegels nodig, geen speciaal aanhanger (E) rijbewijs. Door het vrije zicht naar achteren in de achteruitkijkspiegel behoud je tijdens je reis rondom overzicht. Achteruitrijden is zo kinderspel. En dat allemaal binnen een modern eigentijds automotive design dat naar eigen wens te personaliseren is. Eenmaal aangekomen op je bestemming maak jij goede sier met het unieke hefmechanisme: jouw TakeOff is in een handomdraai klaar voor gebruik, ready to enjoy!

Het lichtgewicht concept zorgt voor voldoende laadvermogen zodat het maximum gewicht onder de 750 kg blijft. Ideaal voor compacte trekauto’s of bijvoorbeeld elektrische auto’s. De beperkte buitenafmetingen maken het gemakkelijk om de TakeOff thuis op de oprit onder een dekzeil of onder een carport te stallen.