Menu

Vernieuwde configurator

20-03-2020

Verbeterde configurator

Jouw persoonlijke TakeOff nog makkelijker samenstellen

In Emmen zijn we drukdoende met alle voorbereidingen voor de productie-opstart van de TakeOff. De productie van de showroommodellen vordert gestaag, binnenkort beginnen we met de assemblage van de ‘First Edition’ modellen. Door de recente ontwikkelingen rondom het corona virus en de impact hiervan op de mondiale toeleveringsketens, zal de uitlevering van de eerste TakeOff’s helaas iets langer op zich laten wachten. Afgelopen week zijn de klanten hier al over geïnformeerd.

Oorspronkelijk hadden we een feestelijke openingsweek gepland van 31 maart tot en met 4 april, deze zullen we gaan verplaatsen*. De verwachting is wel dat de TakeOff vanaf eind maart te zien zal zijn bij onze drie tent trailer centers in Boxtel, Utrecht en Emmen.

* Wij houden u op de hoogte met de laatste informatie over de feestelijke openingsweek, afhankelijk van ontwikkelingen rondom het corona virus. Wilt u op de hoogte gehouden worden? Schrijf u hier in

 

Deze week kunnen we je met trots melden dat onze product configurator sterk is verbeterd. Met een paar klikken is dit je snelste check-in voor een onbezorgde kampeervakantie. Probeer het eens geheel vrijblijvend.

De TakeOff product configurator op onze website www.easycaravanning.com is sterk verbeterd.

 

Na het selecteren van jouw favoriete uitvoering, kun je in enkele stappen Chassis > Exterieur > Elektriciteit & verlichting > Keukenuitrusting > Meubilair & interieur > Sanitair > Stoffering je eigen TakeOff samenstellen. Na het doorlopen van de stappen kun je de door jou gemaakte configuratie ontvangen en desgewenst een afspraak maken bij een van onze tent trailer centers, kijk op www.tenttrailercenter.nl en www.campfiregroup.nl.

Leuk om te proberen is ook om eens de basisversie Active in de product configurator te voorzien van de exact door jou gewenste accessoires en deze configuratie te vergelijken met de andere uitvoeringen Sport en Xcite welke een ruimere basisuitrusting hebben. Zo krijg je al een heel goed idee welke TakeOff het beste bij jou past. Maar we adviseren je natuurlijk graag over de verdere mogelijkheden in onze showrooms in Boxtel, Utrecht en Emmen waar de TakeOff binnenkort te bewonderen valt.   

 

De TakeOff is binnenkort niet alleen te zien in Boxtel, maar ook in Utrecht en Emmen.

 

 

 

Winnaar! 
Meest Duurzame Kampeermiddel