Menu

Treed binnen!

15-07-2019

Klein vanbuiten maar groot(s) vanbinnen, dat is de TakeOff. Via de stabiele in de achterwand geïntegreerde opstap treed je altijd veilig en comfortabel binnen in het verrassende interieur.

‘Koken we vandaag buiten of binnen?’ Jij kiest, want de uitneembare keuken is met de snap-on gasaansluiting en afvoer eenvoudig en snel ook buiten te gebruiken. De optionele koelbox binnen of buiten gebruiken? Het zal afhangen van het moment, van jouw vakantie-draaiboek. Afhankelijk van de situatie bepaal jij namelijk hoeveel ruimte je binnen creëert, simpel.

Stel je prijs op je eigen toilet tijdens een plaspauze, wanneer je op doorreis bent, of als je er ’s nachts niet meer uit wilt? Dan is het onder de bank verdekt te plaatsen draagbare toilet een uitkomst. De ’s nachts te blinderen panoramische vensters in de goed ventilerende canvas flexwand zorgen altijd voor het ultieme vrijheidsgevoel, ook als je binnen bent. Wordt het buiten wat koeler, dan zit, lees of eet je met elkaar aan de ruime dinette als een vorst. Desgewenst verwarm je bij met een hete lucht kachel of met de uiterst comfortabele optionele vloerverwarming ingebouwd in de bankkast van de zitgroep: nooit meer koude voeten! De keuze is aan jou.

Als de sterren aan de hemel staan tover je de zitgroep met slecht enkele handelingen om in een uiterst comfortabel 2-persoons bed van maar liefst 205 x 160 cm! In dit kingsize bed, in combinatie met de koudschuim matrassen met speciale dacron toplaag, zul je nooit lang schaapjes tellen. Geen concessies, slapen zoals thuis, relax: TakeOff.

Winnaar! 
Meest Duurzame Kampeermiddel