Menu

TakeOff twee keer de 1e prijs!!

05-02-2021

Begin januari berichtten we je al met gepaste trots dat we genomineerd waren in maar liefst 3 categorieën voor de prestigieuze European Innovation Award voor de kampeerindustrie. Onlangs hebben we te horen gekregen dat Easy Caravanning met het nieuwe kampeerconcept TakeOff twee 1e prijzen (!) in de wacht heeft gesleept als meest innovatieve start-up en als absolute favoriet onder een uitgebreid team van bloggers in de kampeerbranche. De uitreiking door een internationale jury van Europese vakspecialisten vond als gevolg van de corona-maatregelen op vrijdag 5 februari via een live videostream plaats (Bekijk de video hier).

‘Een prachtige bekroning op ons werk’, aldus Maarten de Roos, mede-eigenaar en oprichter van Easy Caravanning. ‘We zijn ervan overtuigd dat deze onderscheiding ons gaat helpen onze vleugels verder uit te slaan in Europa. Naast Nederland, Duitsland en Noorwegen, zijn we nu stappen aan het zetten naar het Verenigd Koninkrijk. Geleidelijk aan zullen we onze Europese distributie verder uitbreiden waarbij we ervoor zullen waken dat de groei altijd ondersteund wordt door een gedegen dealernetwerk dat professioneel advies en service kan geven’.

 

Graag willen we je nog even herinneren aan de speciale ‘lock-down – open-up’ actie, claim snel (geheel vrijblijvend!) jouw voucher t.w.v. € 643,70.
Kijk via deze link op onze website voor de verdere actievoorwaarden:

👉 De speciale ‘Lock-down-open-up’ actie

 

Er is al een TakeOff vanaf € 13.895,-. Bekijk voor de verschillende uitvoeringen, opties en accessoires onze product configurator

 

Are you ready for 2021? Let’s TakeOff, happy holidays!