Menu

Productie TakeOff model 2021 op nieuwe locatie gestart

10-03-2021

Inspelend op de groeiende belangstelling uit binnen- en buitenland verhuisden we in januari met onze assemblage naar een grotere locatie. Naast een grotere productiehal hebben we hier de beschikking over kantoren, opslagruimte en o.a. een buitenterrein van 1.100 m2 wat de logistiek rondom de gehele productie van de TakeOff vergemakkelijkt. In februari werd het assemblageproces op de verschillende werkstations van de productielijn zorgvuldig ingericht en onlangs zijn we begonnen met de bouw van de 2021 modellen.

Oorspronkelijk was het de bedoeling de productie al enige weken eerder op te starten. Maar als gevolg van corona zijn de levertijden in de mondiale industrie de afgelopen maanden fors toegenomen. Ook in de kampeerindustrie is er sprake van verstoring van de toeleveringsketen. Niet alleen als gevolg van de pandemie maar ook vanwege de toegenomen vraag naar mobiele recreatievoertuigen: veel mensen zijn op zoek naar alternatieve wijzen van vakantiebesteding en daardoor is kamperen populairder dan ooit.

Op dit moment rekenen wij als start-up fabrikant met een levertijd van slechts 2,5 – 3 maanden, iets wat bij veel grote spelers in onze industrie vrijwel niet denkbaar is. Daarnaast zijn er tot half juli nog enkele vrije productieplaatsen in onze assemblageplanning opgenomen. Overweegt u de aanschaf van een TakeOff en wilt u nog dit jaar op pad? Kom dan snel naar een van onze dealers (voorlopig nog op afspraak) en laat u verrassen door het opzetgemak van ons cross-over kampeerconcept. Kijk voor dealeradressen en openingstijden op https://www.easycaravanning.com/dealers. Tot eind maart kunt u nog gebruik maken van onze tijdelijke ‘Lock down – Open up’ actie! Er is al een TakeOff vanaf € 13.895,-

👉 Meer informatie over de Lock Down Open Up Actieweken