Menu

Persbericht

01-07-2019

Easy Caravanning: het ‘nieuwe caravannen’ komt eraan!

Het nieuwe kampeerconcept de ‘TakeOff’ van Easy Caravanning komt eraan. Rikus Hoving en Maarten de Roos werken in Emmen samen met vouwwagenfabrikant Holtkamper aan de realisatie van een innovatief kampeerconcept: de ‘TakeOff’. Dit eerste product van het nieuwe merk Easy Caravanning verenigt de voordelen van een vouwwagen met die van een traditionele toercaravan.

Vanaf vandaag kunt u zich aanmelden op de website www.easycaravanning.com om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de ontwikkeling van de TakeOff, ‘Made in Holland’. Naast Holtkamper is ook het oer-Hollandse Karsten tenten betrokken bij de ontwikkeling.

“Wel de lusten, niet de lasten”, dat was ons uitgangspunt vertelt Rikus Hoving. “Klaar voor gebruik binnen 30 seconden – ook tijdens een rustpauze op doorreis – en klaar om weer te gaan met hetzelfde gemak.” Maarten de Roos vervolgt: “De TakeOff is bij uitstek geschikt voor kleine auto’s met een lichte motor én voor elektrische auto’s, dus de ultieme camping hopper eigenlijk. Het rijden met de TakeOff is gemakkelijk dankzij zijn compacte buitenafmetingen en lage gewicht, gecombineerd met een vrij zicht naar achteren. Extra buitenspiegels en een apart E-rijbewijs zijn daarom niet nodig. Naast de ontwikkeling zal ook de productie van de TakeOff in Nederland plaatsvinden.”

Mede-investeerder Wim van der Vorst (eigenaar van Holtkamper en ‘De Vouwwagenspecialist’) vult aan: “Dit product speelt perfect in op de veranderingen in onze markt. Het ontwerp is geheel eigentijds en zal naar verwachting, mede gezien de prijsstelling, een groot publiek aanspreken. Vanwege de positionering hebben we daarom besloten de TakeOff onder het nieuwe merk ‘Easy Caravanning’ op de markt te brengen’.

De officiële marktprimeur is op 9 oktober 2019 op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Tot die tijd komt er stapsgewijs meer informatie over de TakeOff beschikbaar op www.easycaravanning.com. Geïnteresseerden kunnen zich hier binnenkort aanmelden voor entreekaarten met korting en zich ook voorintekenen voor aankoop.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maarten de Roos via info@easycaravanning.com

Winnaar! 
Meest Duurzame Kampeermiddel