Menu

Jouw eigen TakeOff

05-08-2019

Met de product configurator die binnenkort beschikbaar komt op www.easycaravanning.com ontwerp je eenvoudig en snel jouw eigen TakeOff: vanbuiten, vanbinnen, precies met de door jou gekozen opties en accessoires, helemaal zoals jij het wilt. Ook zijn er diverse kleurencombinaties mogelijk voor de kastdeurtjes, de stoffering en bijvoorbeeld de zijwanden van het exterieur. Ontdek alle mogelijkheden en onderscheid je met jouw persoonlijke stijl. Jouw smaak, jouw eigen TakeOff: persoonlijke vrijheid.

Met de optionele lichtmetalen velgen geef je jouw TakeOff nog een extra persoonlijke touch. Fietsen mee? Geen probleem met de fietsendrager die op de dissel kan worden bevestigd. Zo blijft de optimale gewichtsverdeling en aerodynamica altijd gewaarborgd, met behoud van de volledige functionaliteit van de TakeOff tijdens de reis. Ook heel praktisch is de in het interieur opgenomen ruimte voor een draagbaar toilet, handig met kleine kinderen, voor onderweg of ’s nachts.

In het voorjaar en najaar kun je het comfort in jouw TakeOff desgewenst verder verhogen door te kiezen voor de uiterst comfortabele vloerverwarming die in de bankkast van de zitgroep wordt ingebouwd: nooit meer koude voeten! Wil je graag extra ruimte creëren? Met de speciaal voor de TakeOff ontworpen X10T tent-luifel combinatie zijn de mogelijkheden haast onbegrensd. Jij kiest wat het beste bij jou past, altijd ready to go en ready for TakeOff.