Menu

In the spotlight: Prijzen en uitvoeringen

11-12-2019

In the spotlight: TakeOff 2020 ‘First Edition’ – prijzen en uitvoeringen

In Emmen zijn we drukdoende met alle voorbereidingen voor de productie-opstart van de TakeOff. Eind februari volgend jaar beginnen we met de assemblage van de eerste modellen. De komende periode houden we je regelmatig op de hoogte van wat er zoal nog gaat veranderen aan de TakeOff na de uiterst succesvolle introductie van de prototypen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in oktober.

Het ontwerp van de TakeOff en van de bijpassende X10T luifel-tent combinatie wordt op de ‘First Edition’ modellen in een aantal opzichten op detailniveau nog verder verfijnd. Blijf ons daarom volgen om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen. Deze week brengen we je op de hoogte van het leveringsprogramma 2020 en de bijbehorende prijzen.

Pakket “Active”

Vanaf 1 januari 2020 is de Active het instapmodel van de TakeOff met een vanafprijs van € 13.495,-.

Pakket ‘Sport’

Op de Sport (verkrijgbaar vanaf € 15.795,-) wordt bovenop het uitrustingsniveau van de Active een interessant pakket aan opties & accessoires aangeboden waarbij uw voordeel ten opzichte van het los bestellen van deze extra’s al oploopt tot meer dan € 500,-.

Pakket ‘Xcite’

Met de Xcite (vanaf € 18.995,-) blijft er eigenlijk niets meer te wensen over. Zelfs de X10T luifel is bij deze ‘top of the range’ uitvoering standaard.

 

EARLY BIRDS, LET OP:

De TakeOff is te koop vanaf € 12.995,- (tijdelijke introductieprijs tot eind december 2019). Tot en met eind december 2019 is er nog de mogelijkheid om met een voorafgaande vrijblijvende reservering een waardecheque van liefst € 1.000,- te ontvangen. Wanneer u vóór 31 maart 2020 een TakeOff aanschaft dan is deze waardecheque vrij te besteden aan opties en accessoires. Overweeg je de aanschaf van de TakeOff, schrijf je dan dus nu in of ga nog dit jaar naar de dealer en mis dit tijdelijke voordeel niet.

 

 

 

Winnaar! 
Meest Duurzame Kampeermiddel