Menu

Extra ruimte nodig? X10T

12-08-2019

“Wow, wat is het geweldig hier, zullen we wat langer blijven”? Dan is het fijn om nog wat extra leefruimte te creëren. Time to X10T. Net zoals de canvas flexwand tussen het wagendeel en het hefdak, is de X10T tent-luifel combinatie speciaal voor de TakeOff ontworpen. Door onze samenwerking met Karsten Tenten is het design van de X10T een harmonieus verlengstuk van de TakeOff.

De vensters volgen het vloeiende lijnenspel van de canvas flexwand. Als luifel biedt de X10T je ideale beschutting om uit de wind of in de schaduw te zitten. Of om lekker buiten het avondeten voor te bereiden. Samen nóg langer genieten van eindeloze zwoele zomeravonden. Met de tent-uitbreiding, die eenvoudig aan de luifel is aan te koppelen, transformeert de X10T zich tot een volwaardige tent. Met de optionele aankoppelbare slaap-tunneltent heb je de beschikking over 2 extra slaapplaatsen, van binnenuit bereikbaar. Handig met jonge kinderen: je eigen privacy en ze toch altijd dichtbij je hebben. Ze zullen het geweldig vinden: spannend maar toch vertrouwd. Jij kiest wat het beste bij jou past, jouw X10T, jouw TakeOff!

Karsten Tenten heeft als een van de weinige Nederlandse tentenfabrikanten nog een eigen atelier waar alles draait om de beste kwaliteit, maatwerk, en persoonlijke service. Niet alleen wordt gebruik gemaakt van de beste materialen, alle onderdelen van de tent (en de canvas flexwand van de TakeOff) worden bovendien uitvoerig getest voordat ze groen licht krijgen. Ook hier topkwaliteit van Hollandse bodem dus!

Winnaar! 
Meest Duurzame Kampeermiddel