Menu

In the spotlight: Multi-functionele zitgroep

17-12-2019

In the spotlight: TakeOff 2020 ‘First Edition’ – multi-functionele zitgroep

In Emmen zijn we drukdoende met alle voorbereidingen voor de productie-opstart van de TakeOff. Eind februari volgend jaar beginnen we met de assemblage van de eerste modellen. De komende periode houden we je regelmatig op de hoogte van wat er zoal nog gaat veranderen aan de TakeOff na de uiterst succesvolle introductie van de prototypen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in oktober.

Het ontwerp van de TakeOff en van de bijpassende X10T luifel-tent combinatie wordt op de ‘First Edition’ modellen in een aantal opzichten op detailniveau nog verder verfijnd. Blijf ons daarom volgen om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen. Deze week brengen we je op de hoogte van het multi-functionele meubelconcept van de TakeOff.

De TakeOff is standaard voorzien van een multi-functionele dinette waarbij de banken in langsrichting in een zogenaamde 1/3 – 2/3 split zijn opgedeeld. In een handomdraai kan de handige zwenktafel zowel achterin vlakbij de keuken als voorin worden gepositioneerd. Met de optionele uitbreiding tot rondzitgroep (standaard op de TakeOff Xcite) kunnen liefst 8 zitplaatsen gecreëerd worden. Of je kunt bijvoorbeeld heerlijk loungen tegen de voorwand met de benen languit naar achteren: relax! Door de multi-functionele indeling heb je voor de nacht niet alleen de beschikking over een kingsize bed van 2.05 x 1.60m, maar kun je desgewenst je bed overdags opgemaakt laten. Zo kun je tóch met zijn tweeën comfortabel ontbijten en ben je direct klaar voor de nacht. Met de TakeOff pas je het interieur, mede ook door de handige uitneembare keuken die we al eerder toegelicht hebben, steeds heel gemakkelijk aan: precies zoals jij het wilt.

Binnenkort is de configurator op easycaravanning.com verder uitgebreid en kun je de TakeOff in al zijn facetten samenstellen, precies zoals jij dat wilt, altijd ready to go.

EARLY BIRDS, LET OP:

De TakeOff is te koop vanaf € 12.995,- (tijdelijke introductieprijs tot eind december 2019). Tot en met eind december 2019 is er nog de mogelijkheid om met een voorafgaande vrijblijvende reservering een waardecheque van liefst € 1.000,- te ontvangen. Wanneer u vóór 31 maart 2020 een TakeOff aanschaft dan is deze waardecheque vrij te besteden aan opties en accessoires. Overweeg je de aanschaf van de TakeOff, schrijf je dan dus nu in of ga nog dit jaar naar de dealer en mis dit tijdelijke voordeel niet.

 

 

 

 

Winnaar! 
Meest Duurzame Kampeermiddel