Menu

In the spotlight: Interieur en bekleding

26-11-2019

TakeOff 2020 ‘First Edition’ – interieurdecors en bekledingsopties

In Emmen zijn we drukdoende met alle voorbereidingen voor de productie-opstart van de TakeOff. Eind februari volgend jaar beginnen we met de assemblage van de eerste modellen. De komende periode houden we je regelmatig op de hoogte van wat er zoal nog gaat veranderen aan de TakeOff na de uiterst succesvolle introductie van de prototypen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs vorige maand. Het ontwerp van de TakeOff en van de bijpassende X10T luifel-tent combinatie wordt op de ‘First Edition’ modellen in een aantal opzichten op detailniveau nog verder verfijnd. Blijf ons daarom volgen om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen.

Hou jij van warm en gemoedelijk, van modern en strak, of heb je juist liever een combinatie van deze stijlen? Met de TakeOff kan het allemaal. Je hebt keuze uit liefst 4 verschillende stofdessins voor de zit- en rugkussens, mix en match naar jouw eigen smaak. Een echt statement kun je maken met het eigenwijze decor ‘Loop White’ voor de meubeltoppen. Heel chique en stijlvol wordt het met het Havanna houtdecor, erg fraai als je dit decor ook kiest voor de kastdeurtjes. Met Ikarus blauw op de kastjes wordt het interieur speels en eigentijds, de TakeOff blijft verrassen.

Binnenkort zal de configurator op www.easycaravanning.com worden uitgebreid en kun je ook helemaal zelf bepalen welke interieurstijl het best bij jou past: in alle opzichten jouw eigen TakeOff, altijd ready to go.

De TakeOff is te koop vanaf € 12.995,- (introductieprijs tot eind december 2019). Voor zogenaamde ‘early birds’ is er een tijdelijke actie waarbij middels vrijblijvende voorintekening € 1.000,- voordeel op opties en accessoires wordt gegeven bij aanschaf van een TakeOff. Bekijk de voorwaarden