Menu

In the spotlight: Het keukenconcept

04-12-2019

TakeOff 2020 ‘First Edition’ – keukenconcept

In Emmen zijn we drukdoende met alle voorbereidingen voor de productie-opstart van de TakeOff. Eind februari volgend jaar beginnen we met de assemblage van de eerste modellen. De komende periode houden we je regelmatig op de hoogte van wat er zoal nog gaat veranderen aan de TakeOff na de uiterst succesvolle introductie van de prototypen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs vorige maand. Het ontwerp van de TakeOff en van de bijpassende X10T luifel-tent combinatie wordt op de ‘First Edition’ modellen in een aantal opzichten op detailniveau nog verder verfijnd. Blijf ons daarom volgen om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen.

Het ontwerp van de TakeOff en van de bijpassende X10T luifel-tent combinatie wordt op de ‘First Edition’ modellen in een aantal opzichten op detailniveau nog verder verfijnd. Blijf ons daarom volgen om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen. Deze week lichten we het keukenconcept verder uit.

De gemakkelijk uitneembare kitchenette biedt je alle benodigdheden om een heerlijke maaltijd te bereiden. Of het nu in het prachtige, maar soms ook winderige en regenachtige, Denemarken is of bijvoorbeeld in een zonovergoten Puglia in Zuid-Italië. Eenmaal aangekomen op je bestemming draai je de keukenkast verhoger om en heb je direct de beschikking over een comfortabele werkhoogte. Liever buiten koken? In een handomdraai zet je de kitchenette op het meegeleverde onderstel. Het aansluiten van gas en water gaat uiterst eenvoudig met de snelkoppelingen. Meer ruimte nodig? Het aanrechtblad breid je eenvoudig uit met de aankoppelbare werkbladen. Eet smakelijk!

Binnenkort zal de configurator op www.easycaravanning.com worden uitgebreid en kun je ook helemaal zelf bepalen welke interieurstijl het best bij jou past: in alle opzichten jouw eigen TakeOff, altijd ready to go.

Early Birds, LET OP!

De TakeOff is te koop vanaf € 12.995,- (tijdelijke introductieprijs tot eind december 2019). Tot en met eind december 2019 is er daarnaast nog een tijdelijke actie waarbij middels een voorafgaande vrijblijvende reservering een waardecheque van liefst € 1.000,- wordt verstrekt welke bij aanschaf van een TakeOff is in te wisselen t/m 31 maart 2020 voor besteding aan opties en accessoires. Beslist u nog dit jaar dan kan uw totale voordeel hiermee oplopen tot maar liefst € 2.000,-. Nieuwe prijzen voor 2020 worden eind december 2019 bekend gemaakt. Bekijk de voorwaarden