Menu

Iedereen zijn eigen TakeOff: liefst 11 stoffendessins voor TakeOff 2024!

11-12-2023

Met drie verschillende uitrustingsniveau’s en de uitgebreide lijst met opties en accessoires af-fabriek kun jij jouw TakeOff helemaal samenstellen naar je persoonlijke wensen. Daarnaast was er voor de interieurstoffering al ruime keus uit 6 verschillende bekledingsopties, nu komen daar voor 2024 nog eens 5 extra dessins bij! Met de handige product configurator op onze website kun je in een handomdraai zien wat dit doet met de sfeer van jouw eigen TakeOff, leuk om thuis eens te proberen.

Terug van weggeweest

Op speciaal verzoek hebben we besloten om 2 bekleedstoffen van het eerste uur (toen de TakeOff eind 2019 geïntroduceerd werd) terug te laten komen. De showmodellen die we destijds op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs bij de marktintroductie gebruikten waren uitgevoerd met het speelse Fantasia patroon en het sprankelende Arancio. Hiermee maak jij echt een statement met jouw TakeOff. Maar wat dacht je bijvoorbeeld van de enkele maanden geleden toegevoegde (en erg goed lopende) blauwe Oceano microvezel bekleding? De dessins Oliva en Spiaggia zijn ook enorm in trek. Of toch liever Azzuro of Taupe? Jij zegt het maar want over smaak valt niet te twisten, ‘it’s your call’. Are you ready for TakeOff?


‘Evergreen Arancio’, terug van weggeweest

Op dit moment is de TakeOff 2024 alleen nog op onze fabriekslocatie in Emmen te bezichtigen. Begin volgend jaar zullen de showmodellen 2024 bij de dealer staan. Kijk voor beschikbaarheid van showmodellen altijd eerst even op de dealerpagina van de website of bel even met de desbetreffende dealer. Wil je zeker zijn om in het nieuwe kampeerseizoen 2024 op stap te kunnen met jouw favoriete TakeOff? Wacht dan niet te lang want door de grote belangstelling en onze, als kleine fabrikant, beperkte productiecapaciteit ligt de levertijd op dit moment op april 2024. Er is al een TakeOff vanaf €18.995,-. Met onze product configurator stel je jouw eigen TakeOff thuis gemakkelijk samen. Handig als je thuis bijvoorbeeld al een eerste indruk wilt krijgen welke uitvoering en welk interieur het beste bij jou passen: https://www.easycaravanning.com/uitvoeringen/.

Kijk voor dealeradressen (en beschikbaarheid van showmodellen) op
https://www.easycaravanning.com/dealermap/.