Menu

Gaan en staan waar en wanneer je maar wilt

29-07-2019

Is het nu een vouwwagen? Of is het een hefdak-caravan? De TakeOff van Easy Caravanning laat zich niet zo makkelijk in een bepaalde productcategorie plaatsen. De TakeOff laat zich nog het beste omschrijven als een cross-over van een vouwwagen en een compacte toercaravan.

Wel de lusten, niet de lasten, the best of both worlds. Ontworpen voor de avontuurlijke kampeerder. Even een dagje kitesurfen aan zee? De TakeOff kan heel gemakkelijk mee en je direct van al het nodige comfort voorzien. Ben jij eigenlijk een ‘camping hopper’ die zoveel mogelijk wil zien en wil je niet noodgedwongen een groot deel van je vakantie op dezelfde locatie doorbrengen? Take it easy, de TakeOff is jouw ultieme reisgenoot. Ready to camp én ready to go in een oogwenk. Met de TakeOff heb je altijd de beschikking over je eigen favoriete auto, of het nu een Fiat 500 Cabrio is, een Mini of misschien wel een Tesla model 3. Tijdens de reis zal de TakeOff je door zijn lage gewicht en optimale aerodynamica altijd ongestoord volgen. Het extra brandstof- of energieverbruik zal hierdoor beperkt blijven.

Eenmaal aangekomen op je volgende bestemming verken je de omgeving met hetzelfde gemak als in het dagelijkse leven. Rijden, manoeuvreren, klaar maken voor gebruik, gereed maken voor vertrek: met de TakeOff begint jouw vakantie als je de voordeur thuis achter je dichttrekt. Chillax, het gaat allemaal met het grootste gemak. Altijd weer een nieuw avontuur tegemoet, ontstressen in optima forma.