Menu

Ben jij al helemaal klaar voor het nieuwe kampeerseizoen? Doe de check!

25-03-2024

Begin april rond Pasen gaat het kampeerseizoen voor de meeste mensen van start en openen campings weer hun poorten. En die traditie is logisch want zeg nou zelf: wie heeft er nu geen zin om na zo’n lange natte winter er lekker op uit te trekken om in de vrije natuur van het voorjaar te genieten in al zijn schoonheid? Zorg met onze checklist dat je er helemaal klaar voor bent en zorgeloos op stap gaat, are you ready for TakeOff?

Checklist start kampeerseizoen

  • Heb je de jaarlijkse check-onderhoudsbeurt laten uitvoeren door de dealer? De punten waarop de TakeOff gecontroleerd dient te worden staan in de gebruikshandleiding;
  • Zet de TakeOff voordat je weggaat even thuis op, sluit hem aan op het lichtnet en check of alles nog werkt;
  • Check of alles nog compleet is. Denk aan haringen voor verschillende typen kampeerterreinen, scheerlijnen en bijvoorbeeld de trekelastieken voor het tussencanvas. Heb je tijdens de winterstalling bepaalde zaken thuis opgeslagen of gebruikt? Vergeet deze dan niet weer in de TakeOff te leggen;
  • Check of alle ritsen ven tent en tussencanvas nog naar behoren werken en je voldoende tentelastieken bij je hebt;
  • Check of er nog voldoende gas in de gastank zit (je kunt hem ook wegen, op de gasfles staat het leeggewicht) en check de conditie van de gasslang;
  • Check de werking van het watersysteem en reinig dit zo nodig;
  • Heb je alle sleutels bij je? Denk ook aan sleutels van de fietsendrager en het disselslot;
  • Is je verzekering nog up to date?
  • Het is altijd handig om wat klein gereedschap en reparatiemateriaal mee te nemen voor onverwachte situaties. Soms kun je daar ook andere kampeerders mee helpen;
  • Maak voor jezelf een persoonlijke kampeerchecklist die je bij de start van ieder kampeerseizoen eventjes naloopt, wel zo gemakkelijk.

Nog voor deze zomer jouw eigen TakeOff? Het kan!

Ben jij een avontuurlijke kampeerder en overweeg je de aanschaf van de TakeOff? Bezoek dan snel een van onze dealers. Op dit moment worden de TakeOff 2024 showmodellen aan de dealers uitgeleverd maar ze staan nog niet op alle verkooplocaties. Bel voor beschikbaarheid van 2024 showmodellen voor de zekerheid eerst even met de desbetreffende dealer in jouw buurt. Op onze fabriekslocatie in Emmen kun je op afspraak naast de 2024 modellen ook de assemblage bezichtigen. We zijn trots op ons innovatieve kampeerconcept van Nederlandse makelij en vertellen je er graag alles over.

Wil jij in het nieuwe kampeerseizoen 2024 op stap kunnen met jouw favoriete TakeOff? Wacht dan niet te lang want door de grote belangstelling en onze, als kleine fabrikant, beperkte productiecapaciteit ligt de levertijd op dit moment op 2e helft mei.

Er is al een TakeOff vanaf € 18.995,-. Met onze product configurator stel je jouw eigen TakeOff thuis gemakkelijk samen.

Handig als je thuis bijvoorbeeld al een eerste indruk wilt krijgen welke uitvoering en welk interieur het beste bij jou passen:  https://www.easycaravanning.com/uitvoeringen/. Kijk voor dealeradressen op https://www.easycaravanning.com/dealermap/.