Menu

10 redenen waarom TakeOff goed alternatief is voor een buscamper

07-11-2023

We merken dat we een toenemende belangstelling hebben van mensen die eigenlijk op zoek waren naar een compacte buscamper. Net zoals bij een buscamper is de TakeOff een echte ‘holiday hopper’, veel van onze klanten gebruiken hem op een vergelijkbare wijze.

Hieronder vind je 10 redenen waarom een TakeOff een goed alternatief is voor een buscamper:

1. Net zoals bij een buscamper is de TakeOff een echte ‘holiday hopper’.
2. Eenmaal op locatie heb je met de TakeOff nog steeds de beschikking over je eigen auto zonder het ‘kamp’ direct te hoeven opbreken.
3. Wanneer je een stadscentrum in wilt, zijn er voor jou geen emissie gerelateerde toegangsbeperkingen, iets wat met een camper steeds lastiger wordt.
4. Op de camping sta je gewoon tussen de tenten en caravans, deze kampeerplekken zijn beduidend groter dan zogenaamde camperplaatsen.
5. In tegenstelling tot een camper betaal je geen wegenbelasting.
6. Omdat de TakeOff geen motor heeft en een veel eenvoudiger chassis, zijn de onderhoudskosten veel lager.
7. Door de snelheid en het gemak van het uit- en inklappen heb je net als bij een camper ook onderweg de beschikking over alle faciliteiten.
8. Hoewel de TakeOff klein vanbuiten is, is hij verrassend ruim vanbinnen: op de beurs kregen we weer veel positief verbaasde reacties.
9. De TakeOff kan heel gemakkelijk gestald worden, hij past bijvoorbeeld gemakkelijk in een garage of onder een carport.
10. En last but not least: de aanschafprijs is natuurlijk vele malen vriendelijker dan van een compacte camper. Are you ready for TakeOff?

Er is al een TakeOff vanaf € 18.995,-. Met onze product configurator stel je jouw eigen TakeOff thuis gemakkelijk samen: https://www.easycaravanning.com/uitvoeringen/.

Kijk voor dealeradressen (en beschikbaarheid van showmodellen) op https://www.easycaravanning.com/dealermap/.

Winnaar! 
Meest Duurzame Kampeermiddel