Menu

Wij zijn allemaal Ready for TakeOff!

22-03-2022

onze-dealers

Het Europese distributienetwerk van Easy Caravanning groeit gestaag. Maar dit keer willen we u graag even voorstellen aan onze dealers in België en Nederland. 11 professionele bedrijven en hun enthousiaste teams verwelkomen u graag. De uitlevering van de 2022 modellen is in volle gang. Zo ook van de nieuwe slimme indeling met semi-vastbed die o.a. voorzien is van de handige opklapbare lattenbodem met daaronder een riante bagageruimte. Ga snel naar de dealer en zorg dat u nog deze zomer met de TakeOff op pad kunt want er is nog een beperkt aantal productieplaatsen vrij. Kijk voor dealeradressen op onze website of gebruik deze link: https://www.easycaravanning.com/dealers Er is altijd een dealer bij u in de buurt, zij stellen zich hieronder aan u voor.

Depolim Motorhomes – Lommel (Limburg-België)

Depolim-Motorhomes
Depolim Motorhomes was een kleine familiale onderneming die destijds gestart is met de verhuur van campers. Rudi, Henny en Andy hebben het bedrijf in 2012 overgenomen (Depolim staat voor Depot Limburg). Bij de overname werd ook gestart met een kampeerwinkel, tegenwoordig vindt u in de showroom een zeer uitgebreid assortiment aan kampeerartikelen. Na enkele jaren kwam Mario (technisch specialist) het team versterken. Vrij snel werd het pand in Overpelt te klein en verhuisde Depolim naar Pelt. In juni 2021 werd een geheel nieuwe locatie in Lommel geopend. Hier vindt u o.a. een veel grotere kampeerwinkel, een showroom voor motorhomes, caravans en uiteraard de TakeOff, een werkplaats en stallingsmogelijkheden. Ook voor de huur van een kampeerauto bent u bij Depolim aan het goede adres door de samenwerking met Ronald en Ingrid (onder de naam Yoepie! Camperverhuur). Op 1 november 2021 werd het team verder uitgebreid met Axel als nieuwe ervaren technieker.

Decuyper Motorhomes & Caravans – Poperinge (West-Vlaanderen, België)

Decuyper-Motorhomes
Meer dan 6 decennia lang (en ondertussen 3e generatie) is Decuyper, tot over de landgrenzen heen, synoniem van integrale kwaliteit. De showroom van 3000m², een warm onthaal en een gedreven team van vakmensen staan dag in dag uit garant voor een vlekkeloze service. ‘Uw geslaagde vakantie is onze grootste voldoening!’

Van der Slik Caravan Centrum – Zoetermeer (Zuid-Holland, Nederland)

Van-der-Slik-Caravan-Centrum
In het moderne bedrijf van Van der Slik Caravans in Zoetermeer vindt u, verdeeld over 2 verdiepingen, diverse A-merken van toercaravans en tenttrailers. Op de begane grond bevindt zich tevens een riante kampeershop. Op het dak is er een ruim aanbod aan interessante occasions. Naast advies in de showroom, staat het team van Van der Slik in de uiterst professioneel geoutilleerde servicewerkplaats altijd voor u klaar.

Van der Veen Caravans – Wolvega (Friesland, Nederland)

van-der-Veen-Caravans
Van der Veen Caravans is in 1969 begonnen met het caravanmerk Eifelland. In 1977 kwam daar caravanmerk Adria bij en in 1979 het Nederlandse caravanmerk Kip waar Van der Veen nog steeds servicepunt van is. Sinds 2008 heeft Van der Veen het dealerschap van het Duitse kwaliteitsmerk Knaus verworven en in 2020 is daar Weinsberg aan toegevoegd. Tegenwoordig ligt de focus op Adria, Knaus en Weinsberg. Door de jaren heen is Van der Veen Caravans uitgegroeid tot een allround caravanbedrijf. Begin 2022 is Van der Veen ook ‘Ready for TakeOff’ met het kersverse dealerschap van Easy Caravanning.

Karsten Travelstore – Zwaag (Noord-Holland, Nederland)

karsten-tenten
Karsten begon in 1974 in een schuur en kassen als dumpstore. Al snel werden ook reparaties uitgevoerd aan tenten welke op vakantie beschadigd waren. In 2001 nemen dochter en schoonzoon het stokje over van de eerste generatie-oprichter Gerard Karsten. Met een beperkt budget werden tenten genaaid op een tafeltennistafel en werd toch deelgenomen aan de Kampeer & Caravan RAI. Karsten had een landelijke primeur met het idee van de oppompbare tent. Door het daaropvolgende succes had Karsten van de ene op de andere dag ineens 40 man personeel in dienst. Tegenwoordig is er in Zwaag een hypermodern eigen tentenatelier voor de beste kwaliteit, service en maatwerk. Niet voor niets werd Karsten geselecteerd als samenwerkingspartner-toeleverancier voor de TakeOff. Sindsdien is Karsten daarnaast ook dealer van Easy Caravanning. In de grote winkel van maar liefst 10.000 m2 kunt u terecht voor alles wat met kamperen en het buitenleven te maken heeft.

Schipper Caravans – Echt (Limburg, Nederland)

Schipper-Caravans
Schipper Caravans is ruim 22 jaar gespecialiseerd in verkoop en inkoop van nieuwe en gebruikte vouwwagens, caravans en campers. De showroom, winkel en het buitenterrein hebben een totaal oppervlakte van 3300 m². Het gedreven en vakkundige team staat dag in dag uit garant voor een vlekkeloze service. ‘Wij doen er alles aan om u een zorgeloze vakantie te bezorgen. Neem ook eens een kijkje op onze online shop.schippercaravans.nl

Jan Krul Caravans – Hengelo (Overijssel, Nederland)


In 1980 nemen Jan Krul, medewerker van Deka Caravans in Hengelo (o), en zijn vrouw Jeannet het bedrijf over en dopen het om tot Jan Krul Caravans. De caravans worden neergezet op een groot buitenterrein met vijver, zodat de klanten het aanbod in een echte campingsfeer kunnen bewonderen. In 1993 maakt het buitenterrein plaats voor een showroom en wordt de naam gewijzigd in Jan Krul Caravans-Outdoor. In het servicecentrum zorgen vakbekwame monteurs ervoor dat u goed uitgerust en veilig op vakantie kunt gaan. Sinds 2008 is Barry Krul mede-eigenaar van Jan Krul Caravans. In april 2015 wordt het bedrijf uitgebreid met het Nederlandse en Duitse importeurschap van Duvalay uit Engeland. Een product dat zich richt op het verbeteren van het slaapcomfort tijdens het kamperen. Na vele jaren in dienst te zijn bij Jan Krul Caravans treedt in 2017 ook Mandy Jane in de zaak en samen zetten zij het bedrijf voort. In april 2018 wordt Maatwerkmatrassen.nl overgenomen inclusief het merk Dröm. Voor een nieuw matras op maat, een slaapcomfort verhogende topper van Duvalay (op maat gemaakt in eigen atelier), hoeslakens, moltons of matrasvernieuwers, bent u bij Jan Krul Caravans aan het goede adres. En uiteraard voor deskundig advies over caravans, voortenten, accessoires, bijzet- en kampeertenten, en de TakeOff van Easy Caravanning!

Kampeercentrum Mechielsen – Vlissingen & Noordwelle (Zeeland, Nederland)

Kampeercentrum-Mechielsen
Kampeercentrum Mechielsen Vlissingen bestaat inmiddels al 25 jaar en is daar een gevestigde naam in de Zeeuwse kampeerwereld. Sinds 2013 is daar een tweede vestiging in Noordwelle (tussen Burgh-Haamstede & Renesse) bijgekomen welke zich vooral concentreert op kampeerartikelen en tenten.
De vestiging in Vlissingen ligt op bedrijventerrein Baskenburg. In de showroom kunt u voor alles op het gebied van kamperen terecht: caravans, vouwwagens, tenten, campingmeubelen en kampeerbenodigdheden, gasflessen en natuurlijk de TakeOff. Beide vestigingen beschikken over een gasvulpunt waar u alle goedgekeurde gasflessen kunt laten vullen of uw gasfles kunt omruilen. Zeeuwse nuchterheid optima forma, voor een goed advies bent u hier op de juiste plek.

Tent Trailer Center ‘Conceptstore’ – Utrecht (Utrecht, Nederland)

conceptstore
Centraal gelegen, pal langs de A2 nabij winkelcentrum ‘The Wall’, bevindt zich Tent Trailer Center Conceptstore Utrecht. In deze exclusieve conceptstore vindt u alle modellen van Holtkamper en Easy Caravanning verdeeld over 2 verdiepingen. Een goed uitgeruste servicewerkplaats en een aanbod van speciaal geselecteerde top-occasions van bovengenoemde merken ontbreken uiteraard niet.

Tent Trailer Center ‘De Vouwwagenspecialist’ – Boxtel (Noord-Brabant, Nederland)


Brabantse gezelligheid is troef bij Tent Trailer Center De Vouwwagenspecialist in Boxtel, Europaas grootste retailer van tenttrailers. Verdeeld over een oppervlakte van liefst 5.000 m2 vindt u hier 10 verschillende vouwwagenmerken (zeer ruim aanbod nieuw en gebruikt) in de showroom en het tegenovergelegen unieke service center.

Tent Trailer Center ‘Basecamp’ – Emmen (Drenthe, Nederland)


In Noord-Oost Nederland in Emmen bevindt zich het ‘basiskamp’ van Easy Caravanning: Tent Trailer Center Basecamp. Hier wordt de TakeOff geproduceerd. U kunt hier in de showroom naast alle modellen van Holtkamper en Easy Caravanning een uniek kijkje nemen in onze assemblage. Maar let op: in tegenstelling tot de andere dealerbedrijven is deze vestiging alleen op persoonlijke afspraak open voor het publiek (en dan bent u van harte welkom!) want onze productie moet natuurlijk door.

Winnaar! 
Meest Duurzame Kampeermiddel