Menu

WE HAVE TAKEN OFF!

16-10-2019

De belangstelling voor de TakeOff tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs die vorige week in Utrecht gehouden werd van 9 tot en met 13 oktober was overweldigend! Op de stand van Easy Caravanning was het iedere dag een drukte van jewelste. Een aantal bezoekers was zo enthousiast over het concept, (dat aan de hand van 2 met de hand vervaardigde prototypen werd gedemonstreerd), dat ze direct besloten tot aankoop over te gaan. Daarnaast zijn er vele offertes gemaakt. Ook hebben we tijdens de beurs weer een fors aantal nieuwe reserveringen mogen ontvangen (zie voor de actievoorwaarden) waarbij potentiële kopers € 1.000,- aan opties en accessoires kunnen ontvangen.

De USP’s van de TakeOff blijken een schot in de roos van de kampeerwereld te zijn voor mensen die op zoek zijn naar iets vernieuwends, naar gemak, comfort, compactheid en flexibiliteit voor een betaalbare prijs. Wij willen graag alle mensen die naar Utrecht zijn gekomen enorm bedanken voor hun bezoek, enthousiasme en waardevolle feedback. Naast alle aandacht in de media zijn we ook erg verheugd dat campingtrend.nl ons product verkozen heeft tot nummer 1 innovatie van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Eind maart gaan we starten met het afleveren van de allereerste TakeOff’s die dan uit onze productiehal in Emmen zullen rollen (op volgorde van aankoop). De TakeOff is te bewonderen bij De Vouwwagenspecialist, Mijlstraat 24 in Boxtel.

Winnaar! 
Meest Duurzame Kampeermiddel