Menu

‘Volle zalen’ op Vakantiebeurs 2024 met TakeOff

16-01-2024

Vorige week van 11 tot en met 14 januari was Easy Caravanning van de partij op de Vakantiebeurs 2024. In 4 dagen tijd bezoeken jaarlijks zo’n 65.000 bezoekers dit populaire evenement in de Jaarbeurs Utrecht. Op het zogenaamde ‘Camp-to-Go Startersplein’ – een gezamenlijk initiatief van de Nederlandse Kampeerbranche – waren alle soorten kampeermiddelen te bewonderen. De belangstelling voor de TakeOff van kampeerders en aspirant-kampeerders was overweldigend.

Caravana Leeuwarden, WTC Expo, 24-28 januari

Heb je ons niet kunnen bezoeken op de Vakantiebeurs? Geen zorgen, want over ruim een week staan we samen met onze business partner Karsten Tenten alweer op een gezamenlijke stand op de Caravana Leeuwarden die van 24 tot en met 28 januari plaatsvindt. Hier zal de TakeOff met aangekoppelde luifel-tent getoond worden en wordt het openen en sluiten gedemonstreerd. Een unieke kans dus om alle ins en outs van ons kampeerconcept zelf te ervaren. Je vindt ons op de grootste kampeerbeurs van Noord-Nederland op beursstand 5090.

Tickets kun je online bestellen: https://caravana.eu/tickets. Voor meer informatie, zie https://caravana.eu. We verwelkomen en adviseren je graag!

Geen tijd om ons op de Caravana te bezoeken? Bezoek dan een van onze dealers. Op dit moment is de TakeOff 2024 alleen nog op onze fabriekslocatie in Emmen te bezichtigen. In februari-maart zullen de showmodellen 2024 aan de dealers worden uitgeleverd. Kijk voor beschikbaarheid van showmodellen altijd eerst even op de dealerpagina van de website of bel even met de desbetreffende dealer.

Wil jij zeker zijn om in het nieuwe kampeerseizoen 2024 op stap te kunnen met jouw favoriete TakeOff? Wacht dan niet te lang want door de grote belangstelling en onze, als kleine fabrikant, beperkte productiecapaciteit ligt de levertijd op dit moment op april 2024. Er is al een TakeOff vanaf € 18.995,-. Met onze product configurator stel je jouw eigen TakeOff thuis gemakkelijk samen. Handig als je thuis bijvoorbeeld al een eerste indruk wilt krijgen welke uitvoering en welk interieur het beste bij jou passen:  https://www.easycaravanning.com/uitvoeringen/. Kijk voor dealeradressen (en beschikbaarheid van showmodellen) op  https://www.easycaravanning.com/dealermap/.