Menu

Veel productnieuws voor TakeOff modeljaar 2024

12-06-2023

‘Wat goed is moet je niet veranderen’. En dat doen we dus ook niet. Maar voor modeljaar 2024 krijgt de TakeOff een aantal interessante nieuwe opties waarvan we je graag alvast een sneak preview geven. Enkele van deze innovaties zijn ook toepasbaar op TakeOff’s van voorgaande modeljaren, interessant dus voor huidige bezitters van de TakeOff! Binnenkort zal onze product configurator op de website aangepast worden met deze nieuwe features, productfoto’s en nieuwe prijzen voor modeljaar 2024.

Wat gaat er zoal veranderen?

Opbergruimte
ec-model-2024-opbergruimte
Impressie van organisers welke aan weerszijden optioneel gemonteerd kunnen worden voor extra bagageruimte tijdens kamperen.

Via de terugkoppeling van onze gebruikers en het TakeOff klantenpanel kwam de duidelijke feedback dat er behoefte was aan extra aflegruimte voor kleine spullen. Zonder het zicht naar buiten via de panoramische vensters te veel te belemmeren, is er gezocht naar een organiser met meer volume dan de huidige pocket organisers aan voor- en achterzijde. De nieuwe afsluitbare (binnenkort leverbaar) organisers met 3 legplankjes, die zowel links- als rechtsachter gemonteerd kunnen worden, bieden ruimte aan zaken als kunststof servies of bijvoorbeeld toilettassen.

De organiser aan de voorzijde krijgt voor modeljaar 2024 geïntegreerde leeslampjes met LED-verlichting en USB-oplaadpunten, erg handig om ’s avonds lekker te loungen met een goed boek en ’s nachts de mobiele telefoon op te laden en altijd binnen handbereik te hebben.

Bekledingsopties
De TakeOff is verkrijgbaar in maar liefst 6 verschillende bekledingsopties. Zo kun je jouw TakeOff, samen met de vele opties en accessoires, helemaal aanpassen aan jouw persoonlijke smaak. Voor modeljaar 2024 is de fris blauwe kleur Oceano toegevoegd aan de microvezel bekledingsstoffen. Binnenkort ook te zien op de product configurator van onze website.


Nieuwe luxe microvezel bekledingsoptie ‘Oceano’ voor TakeOff modeljaar 2024 (nachtsituatie met kingsize bed van 2.05 x 1.60 meter)

E-Trailer
Ook nieuw op de optielijst (en standaard op ons topmodel) is de handige trailer app van E-Trailer. Easy Caravanning is een samenwerking aangegaan met dit Nederlandse bedrijf, opgestart door twee studenten van de TU Delft. Met E-Trailer gaat u veilig en comfortabel op vakantie.

Afgelopen maanden is er uitgebreid getest met het systeem. Zo houdt het systeem, afhankelijk van de modules waarmee de TakeOff is uitgevoerd, altijd de bandenspanning en -temperatuur in de gaten, kun je heel gemakkelijk de kogeldruk bepalen, de temperatuur van je koelbox in de gaten houden en last but not least met je telefoon de TakeOff in een handomdraai waterpas zetten. Omdat de TakeOff normaal gesproken niet voorzien is van een boordaccu, hebben onze techneuten in nauwe samenwerking met E-Trailer een uiterst compacte lichtgewicht accu met druppellader ontwikkeld die ervoor zorgt dat het geheugen van het systeem altijd behouden blijft. De toestand van deze accu kan ook met de app gecontroleerd worden. Prijzen voor een af-fabriek ingebouwd systeem van E-Trailer zullen binnenkort bekend worden gemaakt.

Succes semi-vast bed indeling
Vanwege het enorme succes van de plattegrond met semi-vast bed met opklapbare lattenbodem die gemakkelijk toegang biedt tot de riante bagageruimte, zal de plattegrond met treinzitindeling voor modeljaar 2024 komen te vervallen.

De TakeOff zelf ervaren bij de dichtstbijzijnde dealer? Kijk dan snel op https://www.easycaravanning.com/dealers/ Er zijn nog slechts enkele TakeOff’s van modeljaar 2023 op redelijk korte termijn leverbaar, wees er snel bij! Na onze zomersluiting zal onze productie gaan switchen naar modeljaar 2024 met bijbehorende prijzen.

Met de product configurator op onze website stel je jouw eigen TakeOff in een handomdraai samen:
https://www.easycaravanning.com/uitvoeringen/
Handig als voorbereiding op een showroombezoek. Onze dealers kunnen je uitgebreid adviseren over de uitvoeringen Active-Sport-Xcite, treinzit en semi-vastbed indelingen en de verdere mogelijkheden. Ervaar zelf het gemak van het razendsnel openen en sluiten, ready for TakeOff. Wil je een kijkje komen nemen aan de fabriek? Ook daar ben je van harte welkom. Maak dan een afspraak via https://www.easycaravanning.com/afspraak-maken-basecamp/