Menu

Van Düsseldorf door naar Utrecht!

15-09-2022

De marktintroductie van de TakeOff modeljaar 2023 op de Caravan Salon Düsseldorf was een groot succes. Van vrijdag 26 augustus tot en met zondag 4 september werden in Düsseldorf voor het eerst onze nieuwe 2023 modellen voorgesteld. De diverse wijzigingen aan exterieur en interieur werden door vele van de in totaal 235.000 beurs bezoekende kampeerfans uit allerlei landen met groot enthousiasme ontvangen. Veel tijd om daarvan na te genieten hebben we niet want we maken ons inmiddels alweer op voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs Utrecht die dit jaar van 5 tot en met 9 oktober gehouden zal worden. De TakeOff 2023 zal daar in alle drie de uitvoeringen Active, Sport en Xcite (en beide treinzit en semi-vastbed indelingen) schitteren. Samen met zustermerk Holtkamper staan we op een grote beursstand in hal 10 ‘premium tenttrailers, made in Holland’.

De TakeOff 2023 heeft een nieuw eigentijds interieur met een stijlvol ‘Driftwood’ houtdecor en bijpassende bekledingsstoffen in liefst 6 verschillende dessins welke met de handige en vernieuwde product configurator op onze website heel eenvoudig gevisualiseerd kunnen worden. In een handomdraai bepaal je zelf welke interieursfeer het beste bij jou past: Granito, Azzurro, Spiaggia, Taupe, Vulcano of toch Oliva?

Het exterieur heeft een nieuwe striping gekregen wat de 3 uitvoeringen Active, Sport en Xcite nog herkenbaarder maakt. De Xcite 2023 heeft nieuwe chroom-zwart gepolijste 15 inch lichtmetalen velgen. Alle uitvoeringen hebben nu standaard manoeuvreerhandgrepen aan de achterzijde, aan de voorzijde zit de manoeuvreerhandgreep op het neuswiel als onderdeel van het (standaard) Al-Ko chassis. Bij topmodel Xcite zijn o.a. een handige automatische nachtverlichting, organisers voor en achter, en een compressor koelbox aan de standaarduitrusting toegevoegd. Met de product configurator kun je deze items als af-fabrieksoptie uiteraard ook op de andere productversies Active en Sport selecteren.

 

 

Kom jij ook naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht? We verwelkomen je graag in hal 10, standnummer D 040. Kaarten bestel je gemakkelijk via onderstaande link:

https://www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl/bezoeker/registreren/

De showroommodellen TakeOff 2023 zullen in de komende maanden aan onze dealers uitgeleverd worden. Check altijd even van tevoren of de desbetreffende dealer de nieuwe showmodellen al in de showroom heeft staan. Dealergegevens vind je op

https://www.easycaravanning.com/dealers