Menu

Tent Trailer Dreams maakt kamperen bereikbaarder dan je denkt

02-06-2020

We are ready for TakeOff!

Wellicht heb je het ook al op onze website en social media gelezen, maar deze week is het Pinkstershow bij onze drie Tent Trailer Centers. Wij verwelkomen je graag om je op basis van de pre-serie showroommodellen alvast alle ins en outs van de TakeOff te laten zien. Zo zijn er bijvoorbeeld voor de inrichting van het interieur talrijke mogelijkheden in bekledingsdessins en meubeldecors, kom die eens rustig in een van onze showrooms bekijken. En in Emmen is onze assemblagelijn klaar voor de productie van de eerste First Edition serie, ready for TakeOff.

Pinkstershow Easy Caravanning in Boxtel, Emmen en Utrecht

 

De TakeOff aantrekkelijker met het Tent Trailer Dreams plan

Er is al een TakeOff vanaf € 13.495,- of vanaf € 148,50 per maand (met het Tent Trailer Dreams plan). Want met het Tent Trailer Dreams plan is een nieuwe TakeOff voor jou misschien wel veel voordeliger dan je denkt!

Je bent een kampeerliefhebber in hart en nieren, en wilt eigenlijk niets liever dan er jaarlijks verschillende keren lekker op uitgaan. Dat betekent dat je nu overweegt een investering te doen in een mooie nieuwe TakeOff precies in de uitvoering en met de opties die nu bij je past. Op termijn wil je natuurlijk ook weer over voldoende financiële middelen beschikken om dan je vervangingswensen mogelijk te maken met een bijpassend kampeermiddel. Het Tent Trailer Dreams plan is precies daarvoor bedoeld.

Met dit concept kun je de volledige investering in jouw TakeOff, inclusief opties en accessoires, laten overnemen. Natuurlijk mag je ook een deel van de investering zelf doen, maar dat is geen verplichting. Vervolgens wordt gezamenlijk doorgenomen wat jouw verwachte periode van gebruik is, en hoeveel geld je tegen het einde van deze periode weer beschikbaar wilt hebben voor vervangingswensen. Op basis hiervan wordt voor je uitgerekend welk bedrag er maandelijks gereserveerd dient te worden om jouw toekomstige vervangingswensen mogelijk te maken, plus het bedrag dat maandelijks aan rente berekend wordt omdat (een deel van) de investering in jouw TakeOff van je is overgenomen.

Drijvende kracht achter het Tent Trailer Dreams concept is Finanplaza BV, een gevestigde intermediaire organisatie die zich heeft gespecialiseerd in kredietverstrekking voor recreatieve doeleinden. Kijk op onze website voor de verdere voorwaarden en de rekenmodule voor het maandelijkse tarief: Tent Trailer Dreams, transparant en geen kleine lettertjes!

maandelijks financieren van de TakeOff modellen
De configurator voor het maandelijks financieren van de TakeOff modellen