Menu

TakeOff genomineerd voor European Innovation Award 2021

07-01-2021

Allereerst wenst Easy Caravanning jou een heel gezond, voorspoedig en gelukkig nieuwjaar. Wij kunnen haast niet wachten om straks in het voorjaar weer op avontuur te kunnen gaan met de TakeOff, laten we hopen dat de huidige corona-maatregelen snel hun vruchten zullen gaan afwerpen.

Wij starten 2021 met heel goed nieuws! Als kleine start-up fabrikant zijn wij namelijk heel trots dat we met ons nieuwe kampeerconcept TakeOff genomineerd zijn voor de European Innovation Award voor de caravan-industrie. En dat maar liefst in drie verschillende categorieën:

  • Bloggers favourite
  • Overall concept touring caravans
  • Innovative Start-up

‘Het is geweldig dat we met de TakeOff in bovengenoemde categorieën tussen gevestigde merken als o.a. Tabbert, Alko en Weinsberg staan. We zien deze nominatie als een extra stimulans om ons Europese distributienetwerk dit jaar verder uit te breiden en in de toekomst met nieuwe productinnovaties te komen’, aldus Maarten de Roos, mede-eigenaar en oprichter van Easy Caravanning.

Uiteraard houden we je op de hoogte van de uitslag van deze verkiezing die wordt voorgezeten door Europese experts uit de gehele kampeerbranche.

Graag willen we je nog even herinneren aan de speciale ‘lock-down – open-up’ actie, claim snel geheel vrijblijvend jouw voucher t.w.v. € 643,70.

👉 De speciale ‘Early Bird’ actie

 

Are you ready for 2021? Let’s TakeOff, happy holidays!