Menu

TakeOff genomineerd voor Duurzame KampeerAwards 2023!

08-09-2023

De Duurzame KampeerAwards verkiezing, georganiseerd door ANWB, BOVAG, HISWA-RECRON, Kampeer & Caravan Industrie (KCI), Kampeer & Caravan Jaarbeurs (KCJ) en Nederlandse Kampeerauto Club (NKC), beloont het meest duurzame kampeermiddel, de meest duurzame kampeerplek en het meest duurzame innovatieconcept.

De TakeOff van Easy Caravanning is genomineerd in de categorie Meest Duurzame Kampeermiddel!
Door zijn lage eigen gewicht en ultieme aerodynamische eigenschappen kan de TakeOff in combinatie met compacte auto’s met lichte motoren én elektrische auto’s worden gebruikt zonder veel impact te hebben op de actieradius, zie ook https://www.easycaravanning.com/nieuws/anwb-praktijktest-bewijst-sublieme-rijeigenschappen-takeoff/. Het extra brandstof- of energieverbruik zal hierdoor beperkt blijven, wat dus beter is voor het milieu, met de TakeOff kom je letterlijk verder. De TakeOff is o.a. gemaakt van thermoformed ABS buitenschalen (volledig recyclebaar) en het tussencanvas van Ten Cate is vervaardigd van sterk, ademend, vochtregulerend en duurzaam katoen.

Stem jij op ons?

Help jij ons de Duurzame KampeerAward te winnen?

Door mee te stemmen maak je kans op entreekaarten voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs van 4 t/m 8 oktober in Utrecht of een originele Easy Caravanning cap.

 

Je kunt stemmen t/m 17 september op deze website: https://duurzaamheidscongres.nl/stemmen/ Dus wacht niet te lang en stem vandaag nog op de TakeOff!

Waarom deze verkiezing?

Kamperen is buiten leven, de omgeving omarmen en natuurlijk bijdragen aan duurzame recreatie en toerisme. Om ervoor te zorgen dat we ook in de toekomst kunnen blijven genieten van al het moois dat kamperen te bieden heeft, is het belangrijk om de branche te prikkelen om duurzame initiatieven te ontplooien en te versnellen.
Anderzijds zijn kampeerders op zoek naar inspiratie voor de beste duurzame innovaties die nu al op de markt zijn. Zo kunnen ze bewuste keuzes maken ten aanzien van producten die beter zijn voor mens, milieu en maatschappij.

Duurzaamheidscongres

De Duurzame KampeerAwards worden uitgereikt tijdens het duurzaamheidscongres Kampeerbranche op 4 oktober in de Jaarbeurs Utrecht.

Breng nu je stem uit