Menu

TakeOff ‘First Edition’ bij de dealer!

13-07-2020

TakeOff ‘First Edition’ bij de dealer!

In Emmen is de productie van de eerste serie ‘First Edition’ TakeOff’s in volle gang. Door het enorme succes is de First Edition inmiddels uitverkocht. Na productie van de First Edition zal de assemblagelijn in Emmen worden opgeschaald om aan de vraag uit binnen- en buitenland te kunnen voldoen. De volgende serie is daarom leverbaar vanaf het voorjaar 2021. Komende maanden wordt de Europese distributie verder uitgebouwd.

Deze week gingen de eerste TakeOff’s met gepaste trots op transport voor aflevering bij de dealer. Na een laatste check mogen de kersverse eigenaars hun TakeOff dan komen ophalen: zij zijn ready for TakeOff!

Ben jij ook nieuwsgierig hoe de TakeOff eruit ziet en wat de prijs is? Met de product configurator (https://www.easycaravanning.com/uitvoeringen/) stel je heel gemakkelijk jouw persoonlijke TakeOff samen. Bij een van onze Tent Trailer Centers (https://www.tenttrailercenter.nl ) kun je je dan verder laten adviseren over vrijheid ‘optima forma’ en het échte avontuur: are you ready for TakeOff?

Bekijk de uitvoeringen

 

 

 

 

 

 

 

Winnaar! 
Meest Duurzame Kampeermiddel