Menu

TakeOff concept trekt wederom veel aandacht op beurs

30-01-2024

Van 24 tot en met 28 januari stonden we met Easy Caravanning op de Caravana in Leeuwarden. Op een grote gezamenlijke stand met onze business partner Karsten Tenten uit Zwaag Noord-Holland kon de TakeOff hier bewonderd en zelf uitgeprobeerd worden. Hoewel veel bezoekers vanzelfsprekend uit Noord-Nederland kwamen, hebben diverse beursgangers uit andere regio’s hun rit naar het Noorden gecombineerd met een bezoek aan het mooie gezellige stadscentrum van Leeuwarden. Net zoals op voorgaande beurzen was de belangstelling voor het cross-over kampeerconcept van de TakeOff weer overweldigend.

Fiets & Wandelbeurs, Jaarbeurs Utrecht, 23-25 februari

Heb je ons niet kunnen bezoeken op de Caravana in Leeuwarden? Geen zorgen: over 4 weken staan we met de TakeOff 2024 alweer op de Fiets en Wandelbeurs in de Jaarbeurs Utrecht die van 23 tot en met 25 februari plaatsvindt. Een unieke kans om de TakeOff zelf te bewonderen, advies te krijgen van onze specialisten en tegelijkertijd een prachtige ‘biking and hiking’ beurs te bezoeken die de reiskriebels doet losmaken. Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Kom dan zelf testen want tijdens de Fiets en Wandelbeurs is er de zogenaamde E-Bike Challenge, het enige grootschalige testevent waar je op een groot indoorparcours naar hartenlust e-bikes en bijvoorbeeld speedpedelecs van tientallen merken kunt uitproberen.
Ben jij een kampeerder die er graag op uittrekt met de fiets? Dan is de TakeOff voor jou misschien wel hét ideale kampeermiddel. Je staat in een handomdraai en op de lange dissel kunnen zonder probleem 2 fietsen vervoerd worden. Met onze handige verschuifbare fietsendrager kunnen de fietsen zelfs gewoon blijven staan als je iets uit de disselbakruimte wilt halen!

Je vindt ons in hal 2 op beursstand 2.C.40.
Tickets kun je online met vroegboekkorting bestellen
Bestel hier je tickets.
Voor meer informatie, zie https://www.fietsenwandelbeurs.nl. We verwelkomen je graag!

Geen tijd om ons op de Fiets en Wandelbeurs te bezoeken?

Bezoek dan een van onze dealers. Op dit moment is de TakeOff 2024 alleen nog op onze fabriekslocatie in Emmen op afspraak te bezichtigen. In februari-maart zullen de showmodellen 2024 aan de dealers worden uitgeleverd. Bel voor beschikbaarheid van showmodellen altijd eerst even met de desbetreffende dealer.
Wil jij zeker zijn om in het nieuwe kampeerseizoen 2024 op stap te kunnen met jouw favoriete TakeOff? Wacht dan niet te lang want door de grote belangstelling en onze, als kleine fabrikant, beperkte productiecapaciteit ligt de levertijd op dit moment op eind april – begin mei 2024. Er is al een TakeOff vanaf € 18.995,-.

Met onze product configurator stel je jouw eigen TakeOff thuis gemakkelijk samen, handig als je thuis bijvoorbeeld al een eerste indruk wilt krijgen welke uitvoering en welk interieur het beste bij jou passen.

Bekijk de mogelijkheden