Menu

Productie 2023 modellen in volle gang

12-12-2022

Bij Tent Trailer Center Basecamp – dat in april eerder dit jaar officieel geopend werd – is de productie van de 2023 modellen inmiddels in volle gang. Naast fabricage van klantbestellingen is ook de uitlevering van showmodellen aan onze dealers begonnen. Wil je weten waar je de TakeOff 2023 met o.a. het nieuwe ‘Driftwood’ interieurdecor en de daarbij geselecteerde nieuwe bekledingsdessins ‘Spiaggia – Azzuro – Granito – Oliva – Vulcano – Taupe’ nu al kunt bezichtigen? Zoek hier jouw dealer

(Foto links: Bij TTC Basecamp Emmen wordt momenteel een geheel nieuw centraal magazijn van 1300 m2 ingericht. Foto rechts: Vanuit de showroom aan de fabriek (Easy Caravanning & Holtkamper) kan de assemblage bekeken worden.)

(Foto links: Iedere TakeOff wordt in Emmen naar individuele klantspecificatie vervaardigd. Foto rechts: Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van Al-Ko onderstellen voor optimale rijeigenschappen en veiligheid.)

Met de product configurator op onze website stel je jouw eigen TakeOff in een handomdraai samen.

Handig als voorbereiding op een showroombezoek bij een van onze dealers. Zij kunnen je uitgebreid adviseren over de uitvoeringen Active-Sport-Xcite, treinzit en semi-vastbed indelingen en de verdere mogelijkheden. Ervaar daar zelf het gemak van het razendsnel openen en sluiten, ready for TakeOff. Wil je een kijkje komen nemen aan de fabriek? Je bent van harte welkom! Maak dan een afspraak met ons.

Afspraak maken

Winnaar! 
Meest Duurzame Kampeermiddel