Menu

Product configurator 2024 & terugblik KCJ 2023

23-10-2023

Vanaf begin deze week is de website van Easy Caravanning weer helemaal up-to-date conform de uitvoeringen voor modeljaar 2024. Ook de product configurator is aangepast met de nieuwe opties en bijbehorende prijzen. Verder blikken we in dit nieuwsbericht terug op de uiterst succesvolle Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2023 waar de TakeOff modeljaar 2024 voor het eerst aan het publiek getoond werd.

Product configurator modeljaar 2024

Met onze product configurator stel je heel eenvoudig jouw persoonlijke TakeOff samen. Handig als je thuis bijvoorbeeld al een eerste indruk wilt krijgen welke uitvoering en welk interieur het best bij jou past. Op dit moment is de TakeOff 2024 alleen nog op onze fabriekslocatie in Emmen te bezichtigen. Begin volgend jaar zullen de showmodellen 2024 bij de dealer staan. Kijk voor beschikbaarheid van showmodellen altijd eerst even op de dealerpagina van de website. Wil je zeker zijn om in het nieuwe kampeerseizoen 2024 op stap te kunnen met jouw favoriete TakeOff? Wacht dan niet te lang want door de grote belangstelling en onze, als kleine fabrikant, beperkte productiecapaciteit is de levertijd op dit moment medio maart 2024.

Er is al een TakeOff vanaf € 18.995,-. Met onze product configurator stel je jouw eigen TakeOff thuis gemakkelijk samen: https://www.easycaravanning.com/uitvoeringen/.

Kijk voor dealeradressen (en beschikbaarheid van showmodellen) op https://www.easycaravanning.com/dealermap/.

De nieuwe Oceano microvezel bekleding
voor modeljaar 2024 met de nieuwe organiser
aan de voorzijde met geïntegreerde leeslampjes
en USB aanslutingen.

Terugblik Kampeer & Caravan Jaarbeurs Utrecht 4 – 8 oktober 2023

Nooit eerder was er zoveel belangstelling voor de TakeOff als op de recent gehouden jaarlijkse nationale kampeerbeurs KCJ 2023. Uit de vele gesprekken die we gevoerd hebben is duidelijk dat steeds meer bezitters van elektrische auto’s overgaan tot de aanschaf van een kampeermiddel waarmee de actieradius van de combinatie zoveel mogelijk behouden blijft. Hiervoor ontvingen we op de eerste beursdag uit handen van de voorzitter van MKB Nederland Jacco Vonhof de prestigieuze Award voor Meest Duurzame Kampeermiddel 2023 waarover we eerder berichtten. Maar naast bezitters van EV’s weten ook andere kampeerders het opzetgemak van de TakeOff steeds meer op waarde te schatten. Het is daardoor de ideale reisgenoot voor avontuurlijke kampeerders die op een gemakkelijke manier willen rondreizen of gewoon een weekendje weg willen.


Winnaar! 
Meest Duurzame Kampeermiddel