Menu

Nieuw interieur met semi-vast bed doorslaand succes

01-11-2021

Op de onlangs gehouden Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht is de nieuwe semi-vastbed indeling van de TakeOff 2022 – die daar als primeur geïntroduceerd werd – ingeslagen als een bom. Ook op de ‘Suisse Caravan Salon’ van afgelopen week in Bern waren de reacties overweldigend. Veel kampeerkoppels zien het razendsnel kunnen ombouwen van de dag- naar nachtsituatie en visa versa als een extra verhoging van het kampeergemak en last but not least van het slaapcomfort.

Met de nieuwe semi-vastbed plattegrond kan in de dagsituatie heel snel een zitgroep worden gecreëerd om samen heerlijk van een ontbijtje te kunnen genieten als het bijvoorbeeld buiten nog wat te fris is. Je slaat het bed gewoon wat terug naar voren op de uiterst comfortabele lattenbodem, trekt de nieuwe slimme tafel omhoog, rugkussens tegen de wand en … klaar! Onder het bed heb je de beschikking over een enorme bagageruimte die door de handige hefconstructie met gasveren altijd gemakkelijk toegankelijk is.

Interieur met semi-vast bed
Interieur met semi-vast bed

Je kunt het uitstappen tijdens de nacht desgewenst vergemakkelijken door het gangpad net niet volledig dicht te leggen. Ook is hiermee het draagbare toilet via het deurtje in de bankkast binnen een handomdraai beschikbaar: handig tijdens de nacht of op doorreis. Net zoals bij de TakeOff met zogenaamde ‘treinzit’ zijn de maten van het kingsize bed van 2.05 x 1.60 m een unicum in de kampeerwereld. Onbezorgd slapen, net zoals thuis, daar gaat het ons om. In het voorjaar zal de TakeOff met semi-vastbed bij de dealers te bewonderen zijn. Maar wees er wel snel bij want ondanks het feit dat wij onze productiecapaciteit verder gaan uitbreiden (we verhuizen eind dit jaar wederom naar een grotere fabriek) loopt de orderportefeuille voor komend seizoen al snel vol. De TakeOff met semi-vastbed is voor een meerprijs van slechts € 495,- verkrijgbaar. Er is al een TakeOff vanaf € 15.595,-. Neem eens een kijkje op onze productconfigurator of ga langs bij een van onze dealers. Are you ready for TakeOff?


Winnaar! 
Meest Duurzame Kampeermiddel