Menu

Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2023 Utrecht. Wij zijn er weer bij!

18-09-2023

Van woensdag 4 tot en met zondag 8 oktober opent de Jaarbeurs Utrecht weer zijn deuren voor hét nationale Kampeerevent: de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2023. Dit jaar staan we met onze businesspartner Karsten Tenten op een gezamenlijke beursstand in hal 10. Kom jij ook de genomineerde TakeOff modeljaar 2024 bewonderen en proberen?

Double Dutch

Maarten de Roos van Easy Caravanning vertelt: ‘Al vanaf het begin van Easy Caravanning werken wij samen met onze partner Karsten Tenten uit Zwaag Noord-Holland. Zij hebben samen met ons aan de voet gestaan van de ontwikkeling van de TakeOff. In de beginfase heeft de vorm en het plooigedrag van het tussencanvas ons de nodige hoofdbrekens gekost, maar dankzij het vakmanschap van Karsten werd het eindproduct toch precies zoals we het ons hadden voorgesteld. Daarnaast heeft Karsten voor de TakeOff een heel praktisch tent-luifel concept ontwikkeld.’ Marc Takken van Karsten Tenten vult aan: ‘Waarom zouden we als twee oer-Hollandse bedrijven en sterke merken onze krachten ook tijdens de beurs niet gewoon bundelen? Onze producten versterken elkaar en zijn beide van hetzelfde hoogwaardige kwaliteitsniveau. Wij zijn trots dat Easy Caravanning bij ons op de gezamenlijke stand staat en bekrachtigen daarmee nogmaals ons strategische partnership.’

Genomineerd

Met trots kunnen we melden dat we onlangs door een vakjury van ANWB, Hiswa-Recron, Bovag, NKC, KCI en Jaarbeurs genomineerd zijn voor de Duurzame Kampeerawards verkiezing 2023 in de categorie Meest Duurzame Kampeermiddel. Wederom een bekroning op het innovatieve concept van de TakeOff dat inspeelt op de onomkeerbare trend van elektrificatie van het wagenpark.

genomineerd-kampeermiddel-nieuws

Tijdens het Duurzaamheidscongres van woensdagavond 4 oktober zullen de winnaars in de 3 verschillende categorieën bekend worden gemaakt.

Modeljaar 2024

Tijdens de beurs zal modeljaar 2024 voor het eerst aan het publiek getoond worden. Alhoewel er geen grote wijzigingen zijn zal o.a. de nieuwe stijlvolle Oceano microvezel bekleding in een van de modellen getoond worden. Daarnaast zijn er nieuwe organizers, waarvan de organizer aan de voorzijde is voorzien van handige leeslampjes met USB-aansluitingen. Aan de achterzijde zijn aan weerzijden van de ingang handige opvouwbare hangkastjes met 3 legplanken. De Xcite modeljaar 2024 is standaard voorzien van het E-Trailer systeem waarmee de TakeOff met de app eenvoudig waterpas te stellen is en o.a. de bandenspanning van de TakeOff tijdens de reis in de gaten kan worden gehouden.

Er is al een TakeOff vanaf € 17.995,-, met onze product configurator stel je jouw eigen TakeOff thuis gemakkelijk samen:  https://www.easycaravanning.com/uitvoeringen/.

‘The next generation of caravanning’ is naast op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs te bezichtigen bij een van onze dealers, kijk voor dealeradressen (en beschikbaarheid van showmodellen) op  https://www.easycaravanning.com/dealermap/.

Winnaar! 
Meest Duurzame Kampeermiddel