Menu

Introductie nieuwste TakeOff 2023

15-08-2022

Introductie nieuwste TakeOff 2023 modellen op Caravan Salon Düsseldorf.

Van vrijdag 26 augustus (vakdag) tot en met zondag 4 september wordt in het Duitse Düsseldorf weer ’s werelds grootste mobiele recreatiebeurs gehouden. Easy Caravanning is daar uiteraard weer – samen met zustermerk Holtkamper – van de partij.

Ons innovatieve cross-over kampeerconcept ondergaat voor modeljaar 2023 een aantal interessante wijzigingen. De TakeOff krijgt een nieuw eigentijds interieur met een stijlvol houtdecor en bijpassende bekledingsstoffen in liefst 6 verschillende dessins welke met de handige en vernieuwde product configurator op onze website eenvoudig gevisualiseerd kunnen worden. In een handomdraai bepaal je zelf welke interieursfeer het beste bij jou past: is het Granito, Azzurro, Spiaggia, Taupe, Vulcano of toch Oliva?

 

Het exterieur heeft een nieuwe striping gekregen wat de 3 uitvoeringen Active, Sport en Xcite nog herkenbaarder maakt. De Xcite 2023 heeft nieuwe chroom-zwart gepolijste 15 inch lichtmetalen velgen. Alle uitvoeringen hebben nu standaard manoeuvreerhandgrepen aan de achterzijde, aan de voorzijde zit de manoeuvreerhandgreep op het neuswiel als onderdeel van het (standaard) Al-Ko chassis. Bij topmodel Xcite zijn o.a. een handige automatische nachtverlichting, organisers voor en achter, en een compressor koelbox aan de standaarduitrusting toegevoegd. Met de product configurator kun je deze items als af-fabrieksoptie ook op de andere productversies Active en Sport selecteren.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn naar Düsseldorf te komen? Niet getreurd, van 5 tot en 9 oktober zijn we o.a. ook weer te vinden op de Nederlandse Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht.

Je vindt ons in hal 3, standnummer E70. Misschien tot ziens!

 

Winnaar! 
Meest Duurzame Kampeermiddel