Menu

In the spotlight: Product configurator vernieuwd

06-01-2020

In the spotlight: TakeOff product configurator vernieuwd

In Emmen zijn we drukdoende met alle voorbereidingen voor de productie-opstart van de TakeOff. Eind februari beginnen we met de assemblage van de eerste modellen. De komende periode houden we je regelmatig op de hoogte van wat er zoal nog gaat veranderen aan de TakeOff na de uiterst succesvolle introductie van de prototypen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in oktober vorig jaar.

Het ontwerp van de TakeOff en van de bijpassende X10T luifel-tent combinatie wordt op de ‘First Edition’ modellen in een aantal opzichten op detailniveau nog verder verfijnd. Blijf ons daarom volgen om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen.

Deze week vertellen we je iets meer over de vernieuwde product configurator op onze website. Hiermee kun je de TakeOff alvast gemakkelijk samenstellen, precies zoals jij dat zou wensen. Natuurlijk ga je hem ook nog in de showroom bekijken, maar met de configurator krijg je alvast een goed inzicht in alle mogelijkheden en de bijbehorende optieprijzen*.

In 10 simpele stappen doorloop je de configurator. Je kiest eerst het uitrustingsniveau Active/ Sport/ Xcite. In de daaropvolgende stappen leidt de configurator je vanzelf door het keuzeproces.
Aan het eind van het proces wordt jouw configuratie opgeslagen en naar je toegezonden. Hij wordt ook gedeeld met ons sales team. Als je dit aangeeft nemen we contact met je op om de configuratie door te spreken of voor een afspraak in onze showroom, net wat jij het prettigst vindt. Maar het ‘voorgenieten’ kan op onze website nu alvast beginnen.

Het team van Easy Caravanning wenst jou een heel gezond en gelukkig 2020 en een fantastisch nieuw kampeerseizoen, we are ready for TakeOff!

 

*) De configurator blijven we continu verbeteren, zodat de gebruikerservaring steeds beter wordt. Iedere tip of goed advies is welkom en we horen dan ook graag wat jij ervan vindt.

Stel nu jouw TakeOff samen ->