Menu

Happy TakeOff 2024!

08-01-2024

Easy Caravanning wenst je een heel gezond, gelukkig en avontuurlijk nieuw kampeerjaar 2024! Nog enkele maanden en de meeste campings zullen weer opengaan. Maar misschien ben jij wel het type kampeerder dat er alvast lekker een weekendje op uittrekt met de TakeOff voor een mooie fietstocht of wandeling in de vrije natuur. Want dat is immers de kracht van ons kampeerconcept: klaar in een handomdraai, wel de lusten, niet de lasten.

happy-new-year-2024

Geen zin om de start van het kampeerseizoen in het voorjaar af te wachten en benieuwd naar ons kampeerconcept? Kom de TakeOff 2024 dan bewonderen en bezoek ons deze maand op een van de beurzen. In eigen land trappen we het jaar namelijk af met de Vakantiebeurs van 11 tot en met 14 januari en de Caravana van 24 tot en met 28 januari.

Vakantiebeurs 2024, Jaarbeurs Utrecht, 11 tot en met 14 januari

Vakantiebeurs Utrecht

In één dag de wereld rond, dat is het motto van de Vakantiebeurs in Utrecht. Je vindt hier alle vakantiebestemmingen onder één dak en kijkt letterlijk je ogen uit. Easy Caravanning heeft een actieve rol binnen de Nederlandse Vereniging voor de Kampeer & Caravan Industrie. Samen met branchegenoten organiseren wij hier in hal 9 op standnummer 09.C056 het Camp to Go Startersplein. Het is een gezamenlijk initiatief om kamperen als vakantievorm in zijn algemeenheid te promoten. Je kunt hier kennismaken met de verschillende kampeermiddelen zoals bijvoorbeeld de tent (van onze business partner Karsten die in 2022 de Duurzaamheids-Award won met de Karsten Lacerta Blueline), de daktent, de vouwwagen, de caravan, de kampeerauto en, natuurlijk, ons innovatieve hybrideconcept TakeOff 2024. Steeds meer mensen ontdekken kamperen als de ultieme vorm van vakantiebesteding en vrijheidsbeleving. Met deze link https://www.vakantiebeurs.nl/tickets/ kun je je tickets gemakkelijk online bestellen en voorkom je wachtrijen aan de kassa. Je bereikt de Vakantiebeurs heel gemakkelijk met het openbaar vervoer (de Jaarbeurs bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station Utrecht) of met de auto. Hoewel geen specifieke beurs voor kampeermiddelen, is de Vakantiebeurs is hét grootste reisevent van Nederland dat je als vakantieliefhebber eigenlijk niet mag missen. Voor meer informatie zie https://www.vakantiebeurs.nl. We verwelkomen je graag!

Caravana, WTC Expo Leeuwarden, 24 tot en met 28 januari

Nauwelijks twee weken na de Vakantiebeurs zijn we samen met Karsten Tenten op een gezamenlijke beursstand 5090 van de partij op de Caravana, de grootste kampeerbeurs van Noord-Nederland. Het gezelligste dagje uit voor de hele familie en de rit naar Leeuwarden meer dan waard. Naast alle soorten kampeermiddelen vind je hier ook kampeeraccessoires, en o.a. campings en vakantiebestemmingen. Op onze stand kun je de TakeOff (winnaar Meest Duurzame Kampeermiddel 2023) zelf ervaren en proberen, we geven je graag uitgebreid advies. Tickets kun je onlline bestellen: https://caravana.eu/tickets. Voor meer informatie, zie https://caravana.eu.

caravana beurs

Geen tijd om in januari naar een van bovenstaande beurzen te gaan? Bezoek dan een van onze dealers. Op dit moment is de TakeOff 2024 alleen nog op onze fabriekslocatie in Emmen te bezichtigen. In februari-maart zullen de showmodellen 2024 aan de dealers worden uitgeleverd. Kijk voor beschikbaarheid van showmodellen altijd eerst even op de dealerpagina van de website of bel even met de desbetreffende dealer.

Wil jij zeker zijn om in het nieuwe kampeerseizoen 2024 op stap te kunnen met jouw favoriete TakeOff? Wacht dan niet te lang want door de grote belangstelling en onze, als kleine fabrikant, beperkte productiecapaciteit ligt de levertijd op dit moment op april 2024. Er is al een TakeOff vanaf € 18.995,-. Met onze product configurator stel je jouw eigen TakeOff thuis gemakkelijk samen. Handig als je thuis bijvoorbeeld al een eerste indruk wilt krijgen welke uitvoering en welk interieur het beste bij jou passen:  https://www.easycaravanning.com/uitvoeringen/. Kijk voor dealeradressen (en beschikbaarheid van showmodellen) op  https://www.easycaravanning.com/dealermap/.