Menu

Happy TakeOff 2022!

02-02-2022

Binnenkort start weer een heel nieuw kampeerseizoen! Wij betreuren dat 2022 het derde jaar op rij is waarin reisambities van avontuurlijke kampeerders enigszins beperkt zullen worden door de coronamaatregelen. Maar laten we ons vooral focussen op wat er allemaal wél mogelijk is. Kamperen is een van de meest corona proof vormen van vrijetijdsbesteding. Niet voor niets is de populariteit van kamperen de afgelopen 2 jaar daarom nog verder toegenomen. In dit eerste nieuwsbericht van het jaar blikken we graag even met u vooruit.

 

Nieuwe fabriek

Op dit moment zijn we in Emmen de laatste hand aan het leggen aan de inrichting van onze nieuwe grotere assemblagefabriek van liefst 4.500 m2 die gebouwd is op verdere groei. Naast een nieuwe productielijn en magazijn beschikken we hier ook op de 1e verdieping over een toonzaal waar klanten op afspraak de producten van Easy Caravanning en ons zustermerk Holtkamper in alle rust kunnen komen bekijken.

Happy TakeOff 2022

Levertijden en tijdelijk wintervoordeel

Door de toegenomen vraag in combinatie met de langere levertijden van onze toeleveranciers (mede als gevolg van de schaarste door corona) bedraagt de levertijd voor huidige TakeOff orders inmiddels 2e helft mei. Helaas worden wij nog steeds wekelijks geconfronteerd met prijsstijgingen van materialen en componenten. Dit is het gevolg van de mondiaal verstoorde toeleveringsketen en krapte op de markt. Wij zullen onze consumentenprijzen daarom per 1 maart noodgedwongen moeten verhogen. 2e helft februari beginnen we met de uitlevering van de nieuwe 2022 showmodellen aan onze dealers. Begin maart zal de TakeOff 2022 met de innovatieve semi-vastbed indeling (waarover wij de vorige keer berichtten) daar te bewonderen zijn.

Overweegt u de aanschaf van de TakeOff 2022 en wilt u nog deze zomer op vakantie? Aarzel dan niet en kom snel naar de dealer en profiteer van de nog tot 1 maart geldende oude 2021 prijzen! Uw prijsvoordeel in de maand februari kan al snel oplopen tot meer dan € 1.000,-! Configureer alvast snel uw eigen TakeOff op www.easycaravanning.com.