Menu

Fietsende kampeerders opgelet: veel voordeel op Fiets & Wandelbeurs Utrecht!

16-02-2024

Van 23 tot en met 25 februari zijn we met de TakeOff vertegenwoordigd op de Fiets & Wandelbeurs 2024. Samen met o.a. onze business partner Karsten Tenten staan we op de Camp-to-Go (o.a. bekend van RTL 4) stand, een gezamenlijk initiatief van de Nederlandse Kampeerindustrie om kamperen in zijn algemeenheid onder de aandacht te brengen van fietsenthousiastelingen. Tijdens deze 3 beursdagen is er interessant voordeel te behalen. Lees snel verder.

Als trotse prijswinnaars van het Meest Duurzame Kampeermiddel 2022 en 2023 staan we met Karsten weer gebroederlijk naast elkaar. Maar er is meer nieuws van Nederlandse makelij! Clikebikes uit Vlaardingen heeft in nauwe samenwerking met ons een wel heel interessante beursaanbieding: hun compacte lichtgewicht Clike iRider is tijdens de beurs te koop voor slechts € 1.795,- ! De iRider laat zich heel gemakkelijk meenemen en is daarmee dé ideale compacte lichtgewicht elektrische fiets voor op vakantie. Kijk voor meer informatie over de iRider op https://nl.clikebikes.com/product-page/clike-irider.

clikebike

Ben jij een kampeerder die er graag op uittrekt met de fiets? Dan is de TakeOff voor jou misschien wel hét ideale kampeermiddel. Je staat in een handomdraai en op de lange dissel kunnen zonder probleem 2 fietsen of e-bikes vervoerd worden. Met onze handige verschuifbare fietsendrager kunnen de fietsen zelfs gewoon blijven staan als je iets uit de disselbakruimte wilt halen. Vraag tijdens jouw bezoek aan de Fiets & Wandelbeurs naar ons beursvoordeel.

De Fiets en Wandelbeurs in de Jaarbeurs Utrecht die van 23 tot en met 25 februari is een unieke kans om de TakeOff 2024 zelf te bewonderen, advies te krijgen van onze specialisten, en tegelijkertijd een prachtige ‘biking and hiking’ beurs te bezoeken die de reiskriebels doet losmaken. Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Kom dan zelf testen want tijdens de Fiets en Wandelbeurs is er de zogenaamde E-Bike Challenge, het enige grootschalige testevent waar je op een groot indoorparcours naar hartenlust e-bikes en bijvoorbeeld speedpedelecs van tientallen merken kunt uitproberen.

Je vindt ons in hal 2 op beursstand 2.C.40. Tickets kun je online met vroegboekkorting bestellen op https://www.fietsenwandelbeurs.nl/tickets/. Voor meer informatie, zie https://www.fietsenwandelbeurs.nl. We verwelkomen je graag!

Geen tijd om ons op de Fiets en Wandelbeurs te bezoeken? Bezoek dan een van onze dealers. Op dit moment is de TakeOff 2024 alleen nog op onze fabriekslocatie in Emmen te bezichtigen. In maart zullen de showmodellen 2024 aan de dealers worden uitgeleverd. Bel voor beschikbaarheid van showmodellen altijd eerst even met de desbetreffende dealer.

Wil jij zeker zijn om in het nieuwe kampeerseizoen 2024 op stap te kunnen met jouw favoriete TakeOff? Wacht dan niet te lang want door de grote belangstelling en onze, als kleine fabrikant, beperkte productiecapaciteit ligt de levertijd op dit moment op begin mei 2024.

Er is al een TakeOff vanaf € 18.995,-. Met onze product configurator stel je jouw eigen TakeOff thuis gemakkelijk samen.

configurator-easy-caravanning

Handig als je thuis bijvoorbeeld al een eerste indruk wilt krijgen welke uitvoering en welk interieur het beste bij jou passen:  https://www.easycaravanning.com/uitvoeringen/. Kijk voor dealeradressen op  https://www.easycaravanning.com/dealermap/.

Winnaar! 
Meest Duurzame Kampeermiddel