Menu

Er gaat veel meer mee dan je denkt!

06-05-2024

TakeOff verrast door uitgebreide bagagemogelijkheden

Campingtrend, een van de meest informatieve websites op kampeergebied, besteedde onlangs uitgebreid aandacht aan de hoeveelheid bagage die in de TakeOff kan worden meegenomen. En dat is veel meer dan je in eerste instantie denkt. We delen deze video natuurlijk graag met je

Nog voor deze zomer met jouw eigen TakeOff op vakantie?

Ben jij een avontuurlijke kampeerder en overweeg je de aanschaf van de TakeOff? Bezoek dan snel een van onze dealers want door de grote belangstelling hebben we de productie opgevoerd. Er zijn nog enkele productieplaatsen beschikbaar in de maand juni.

Bel voor beschikbaarheid van 2024 showmodellen voor de zekerheid altijd eerst even met de desbetreffende dealer in jouw buurt. Op onze fabriekslocatie in Emmen kun je op afspraak naast de 2024 modellen ook de assemblage bezichtigen. We zijn trots op ons innovatieve kampeerconcept van Nederlandse makelij en vertellen je er graag alles over.


Er is al een TakeOff vanaf € 18.995,-. Met onze product configurator stel je jouw eigen TakeOff thuis gemakkelijk samen.

Handig als je thuis bijvoorbeeld al een eerste indruk wilt krijgen welke uitvoering en welk interieur het beste bij jou passen:  https://www.easycaravanning.com/uitvoeringen/. Kijk voor dealeradressen op  https://www.easycaravanning.com/dealermap/.

Winnaar! 
Meest Duurzame Kampeermiddel