Menu

Bekroonde TakeOff verovert Europa!

19-05-2021

Meest innovatieve start-up in de Europese kampeerindustrie Easy Caravanning breidt distributie van TakeOff verder uit in Europa.

Vanuit het buitenland is er veel belangstelling voor de TakeOff en daarom zijn wij de laatste maanden zeer actief geweest met het aanstellen van nieuwe distributiepartners die lokaal professioneel advies en service kunnen bieden’, aldus Maarten de Roos, mede-eigenaar en oprichter van Easy Caravanning. Naast Nederland, België en Duitsland wordt de TakeOff nu ook verkocht in Engeland, Kroatië, Zwitserland en Noorwegen. De uitlevering van de nieuwe showmodellen is in volle gang.

Wil je dit jaar ook nog op pad met een TakeOff? Wacht dan niet te lang en ga dan snel naar een van onze dealers en laat je verrassen door het opzetgemak van ons cross-over kampeerconcept.
Kijk voor dealeradressen en openingstijden op dealerpagina. Er is al een TakeOff vanaf € 14.295, -.

 

Tip:
Ben je op vakantie in Denemarken? Dan is het erg leuk om een kijkje te nemen in het deze maand geopende Camping Outdoor museum bij kasteel Egeskov. Het allereerste prototype van de TakeOff staat hier in het liefst 2000 m2 grote museum opgesteld waar verleden, heden en de toekomst van kamperen en het buitenleven onder één dak verenigd zijn

Winnaar! 
Meest Duurzame Kampeermiddel