Menu

Behind the scenes: Samenwerking Campfire Group

13-01-2020

Behind the scenes: Easy Caravanning vindt samenwerking binnen Campfire Group

In Emmen zijn we drukdoende met alle voorbereidingen voor de productie-opstart van de TakeOff. Eind februari beginnen we met de assemblage van de ‘First Edition’ modellen.

Na de uiterst succesvolle introductie van de prototypen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in oktober vorig jaar, hebben we je de afgelopen maanden in de rubriek ‘In the spotlight’ op de hoogte gehouden van wat er zoal nog gaat veranderen aan de productieversie van de TakeOff. Je kunt dit nog eens rustig nalezen onder de nieuwsberichten op onze website.

In de nieuwe rubriek ‘Behind the scenes’ geven we je een kijkje achter de schermen van Easy Caravanning en de totstandkoming van de TakeOff. Deze week vertellen we je iets meer over onze samenwerking met Holtkamper Tent Trailers binnen de Campfire Group.

Per 1 januari 2020 is Easy Caravanning als zelfstandige business unit officieel onderdeel geworden van de Nederlandse Campfire Group. Naast Easy Caravanning maakt ook het prestigieuze vouwwagenmerk Holtkamper onderdeel uit van deze overkoepelende mobiele recreatie groep. Door krachten te bundelen ligt de realisatie van synergieën binnen handbereik. De assemblage en gehele supply chain van beide oer-Hollandse merken zal binnenkort onder 1 dak in Emmen gaan plaatsvinden. Ook andere ondersteunende activiteiten zijn inmiddels gecentraliseerd.

De TakeOff van Easy Caravanning en de modellen van Holtkamper zullen in Nederland verkocht gaan worden vanuit 3 eigen vestigingen, te weten:

  • Midden-Nederland: Tent Trailer Conceptstore Utrecht
  • Noord-Nederland: Tent Trailer Center Emmen
  • Zuid-Nederland: Tent Trailer Center Boxtel (‘De Vouwwagenspecialist’ – Mijlstraat 24-25, 5281 LL Boxtel)

Waar te zien en wanneer?

Onlangs is ons nieuwe pand in Utrecht langs de A2 geopend en zijn we in Emmen verhuisd naar een nieuwe locatie. Binnenkort zal de TakeOff naast in Boxtel ook in Utrecht en Emmen in de showroom te bewonderen zijn.

LET OP: op dit moment is het prototype van de TakeOff alleen in Boxtel te zien, maar begin maart zal het pre-production model op alle drie de vestigingen in de showroom staan. Neem al rustig eens een kijkje in Boxtel of heb nog heel even geduld, we houden je op de hoogte van de beschikbaarheid.

Samenwerking Easy Caravanning Campfiregroup
Impressie van het nieuwe pand langs de A2 bij Utrecht.

 

 

Winnaar! 
Meest Duurzame Kampeermiddel