Menu

3 redenen waarom je ons volgende week op de KCJ 2023 in Utrecht niet mag missen.

25-09-2023

Vorige week berichtten we je al dat Easy Caravanning van woensdag 4 tot en met zondag 8 oktober weer acte de présence zal geven op de grootste nationale kampeerbeurs in Utrecht, de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Dit jaar staan we met onze businesspartner van het eerste uur – Karsten Tenten – op een gezamenlijke beursstand in hal 10. Ben jij fan van ons innovatieve kampeerconcept TakeOff? Dan mag je de beurs eigenlijk niet missen!
Drie belangrijke redenen lees je hieronder:

1. Modeljaar 2024

In een van de beursmodellen wordt de nieuwe stijlvolle Oceano microvezel bekleding getoond. Een frisse nieuwe kleur die verrassend goed combineert met het Driftwood houtdecor van het meubilair. Daarnaast zijn er nieuwe organisers waarvan de organiser aan de voorzijde voortaan is voorzien van handige leeslampjes met USB-aansluitingen. Erg handig zijn de opvouwbare hangkastjes met 3 legplanken die achterin boven het keuken- en koelboxmeubel aan weerszijden van de ingang geplaatst kunnen worden. Op het topmodel Xcite zijn naast vele andere zaken de oganisers aan de voor-, achterzijde én de hangkastjes allemaal onderdeel van de standaarduitrusting. Zo is de Xcite modeljaar 2024 ook standaard voorzien van het E-Trailer systeem waarmee de TakeOff met de app eenvoudig waterpas te stellen is en o.a. de bandenspanning tijdens de reis in de gaten kan worden gehouden. Al deze zaken zijn ook optioneel op de Active en Sport uitvoeringen te bestellen.

2. Plein ‘Kamperen van de Toekomst’ en nominatie TakeOff

In 2021 waren we al winnaar van de European Innovation Award for the Caravaning Industry in de categorie ‘Meest Innovatieve Start-Up’. Onlangs zijn we genomineerd voor de Duurzame Kampeerawards verkiezing 2023 in de categorie ‘Meest Duurzame Kampeermiddel’. Misschien heb jij ons wel gesteund door je stem uit te brengen. We willen al diegenen die dat gedaan hebben daarvoor hartelijk danken! Een vakjury van ANWB, Hiswa-Recron, Bovag, NKC, KCI en Jaarbeurs zal op woensdagavond 4 oktober bekend maken wie dit jaar de uiteindelijke winnaar is van deze prestigieuze prijs. We houden je uiteraard op de hoogte en zullen de uitslag donderdag 5 oktober bekend maken. Alle genomineerden zullen op de KCJ 2023 in hal 11 tevens op het plein ‘Kamperen van de Toekomst’ staan. Hier krijg je een idee hoe kamperen de komende jaren zal gaan veranderen waarbij duurzaamheid een van de centrale thema’s is. Je komt ons dus 2x tegen op de beurs: 1x in hal 10 op standnummer B033 en 1x in hal 11 op het plein samen met de andere genomineerden voor de Duurzame Kampeerawards 2023.

3. Beursvoordeel

Volgende week zal de TakeOff modeljaar 2024 voor het eerst in Utrecht op de beurs te zien zijn. Half oktober zullen de nieuwe prijzen (o.a. op de product configurator van de website) worden doorgevoerd. Wanneer je dus tijdens de beurs jouw favoriete TakeOff samenstelt en bestelt dan kan je dit (afhankelijk van de uitvoering) minimaal € 1.000,– tot € 1.500,– aan voordeel opleveren. Met andere woorden: je koopt een TakeOff model 2024 tegen de huidige 2023 prijzen, toch mooi meegenomen! Bovendien verzeker je jezelf daarmee van een vroegtijdige aflevering in het voorjaar van 2024 zodat jij bij aanvang van het nieuwe kampeerseizoen helemaal ready for TakeOff bent om volop te gaan genieten.

Er is al een TakeOff vanaf € 17.995,-*, met onze product configurator stel je jouw eigen TakeOff thuis gemakkelijk samen:  https://www.easycaravanning.com/uitvoeringen/.

* let op: nieuwe prijzen modeljaar 2024 zullen half oktober worden doorgevoerd

Geen tijd om naar de beurs te gaan? ‘The next generation of caravanning’ is naast op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs natuurlijk ook te bezichtigen bij een van onze dealers, kijk voor dealeradressen (en beschikbaarheid van showmodellen) op  https://www.easycaravanning.com/dealermap/. Showmodellen 2024 zijn op dit moment nog niet bij de dealer aanwezig.

Winnaar! 
Meest Duurzame Kampeermiddel