Menu

TakeOff nu ook te huur!

27-06-2024

Easy Caravanning begrijpt dat de aankoop van een mobiel kampeermiddel een belangrijke beslissing is en dat het fijn zou zijn als je de TakeOff eerst eens even in alle rust uit zou kunnen proberen alvorens tot aankoop over te gaan. Net zoals je nieuwe kleding of schoenen eerst past voordat je ze koopt. Daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat drie van onze fantastische dealers de mogelijkheid bieden om de TakeOff te huren. Het is een klassiek geval van ‘Try Before You Buy’!

Beschikbare Dealers

De volgende dealers bieden de huurmogelijkheid aan:

De Vouwwagenspecialist (Boxtel)

Schipper Caravans (Echt)

Karsten Travelstore (Zwaag)

Deze dealers staan klaar om je te helpen bij het huren van de TakeOff en om alle vragen te beantwoorden die je mogelijk hebt.

SchipperCaravans weet dat niet iedereen de luxe heeft van een eigen caravan, camper of vouwwagen, maar toch het verlangen koestert naar de ervaring van een kampeervakantie. Voor deze enthousiaste kampeerliefhebbers biedt SchipperCaravans de perfecte oplossing door de TakeOff te verhuren. SchipperCaravans stelt de TakeOff beschikbaar voor verhuur gedurende een minimale periode van 7 dagen.

De Vouwwagenspecialist biedt ook de mogelijkheid om een TakeOff te huren. Via het formulier op de website is een aanvraag zo gepiept! Bij het ophalen krijg je een uitgebreide demonstratie van de gehuurde Easy Caravanning TakeOff, zodat je zorgeloos op pad kunt.

Bij Karsten Travelstore weten ze als geen ander dat je een nieuw kampeermiddel niet van de ene op de andere dag aanschaft. Daar mag je best een paar nachtjes over slapen. Daarom kun je vanaf nu bij Karsten de TakeOff huren. Voor een weekje, of misschien wel 2. Uit ervaring weten ze: 1 nachtje is eigenlijk al genoeg want hij slaapt héérlijk. En eenmaal uitgeslapen klap je ‘m dicht en zoef je weg voordat je er zelf erg in hebt. Op naar de volgende bestemming!

Voor iedereen!

De TakeOff is geschikt voor iedereen. Om de TakeOff te huren heb je namelijk geen speciaal rijbewijs nodig en het lichtgewicht concept maakt de TakeOff ideaal voor compacte en elektrische auto’s. Door het vrije zicht naar achteren in de achteruitkijkspiegel behoud je tijdens je reis rondom overzicht en wordt achteruitrijden kinderspel. Ondanks deze voordelen is de TakeOff uitermate comfortabel, met slaapcomfort zoals thuis.

En ben je zo enthousiast geworden dat je na de huur jouw eigen TakeOff wilt aanschaffen? Dan wordt in veel gevallen de huur in mindering gebracht op het aankoopbedrag! Informeer bij de dealer naar de voorwaarden.

Meer weten?

Neem contact op met een van onze onderstaande dealers voor meer informatie en beschikbaarheid.

De Vouwwagenspecialist (Boxtel)

Schipper Caravans (Echt)

Karsten Travelstore (Zwaag)