Menu

Lock Down…Open up actieweken

23-12-2020

Lock down? Open up!

Jij gaat niet bij de pakken neerzitten. Natuurlijk maak je alweer plannen voor nieuwe kampeeravonturen voor komend jaar! Gaan en staan waar je maar wilt, telkens weer. Dus ook gewoon lekker een weekendje weg als het maar even kan.

Bij Easy Caravanning begrijpen we dat. Met de innovatieve TakeOff ben je ‘ready to go’ maar ook klaar om te kamperen in een oogwenk. Ons cross-over kampeerconcept combineert de voordelen van een vouwwagen met die van een traditionele toercaravan.

Er is al een TakeOff vanaf € 13.895,-. Speciaal tijdens de ‘lock down – open up actieweken’ tot en met 9 februari kun jij een voucher bemachtigen waarmee je na de lockdown bij aanschaf van een TakeOff tot en met 28 februari 4 comfortabele campingfauteuils en een uitgebreide LED verlichtingset van de kwaliteitsmerken Dukdalf en Barebones t.w.v. € 643,70 helemaal cadeau krijgt!

Check nu in voor de actie en kom na de lockdown snel naar een van onze verkooppunten. Dan ben jij zeker dat je dit voorjaar met jouw eigen TakeOff op pad kunt gaan. TakeOff, the next generation of caravanning.

Bezoek voor meer informatie, actievoorwaarden en dealeradressen onze website of probeer onze product configurator. Just TakeOff.

 

👉 Claim jouw voucher