Menu

Kom de TakeOff nu zelf proberen en laat je verrassen

04-09-2020

“The next generation of caravanning has started!”

Bij onze Tent Trailer Centers kun je de TakeOff nu zelf komen ervaren. We hebben de TakeOff daar tentoongesteld met de speciaal door onze partner Karsten ontwikkelde X10T luifel-tent combinatie. En je zult versteld staan als je met het First Edition demo model het openen en sluiten hebt geprobeerd: in een handomdraai klaar om te kamperen of weer ready to go. Nog nooit werden de voordelen van een traditionele toercaravan en een vouwwagen zo goed verenigd als in dit nieuwe innovatieve cross-over kampeerconcept.

De TakeOff’s uit de inmiddels geheel uitverkochte First Edition serie zijn in juli en augustus afgeleverd aan hun trotse eigenaren. Een kleine greep uit hun eerste ervaringen:

  • “Eerst dachten we te weinig ruimte te hebben maar alles kon er ruimschoots in”
  • “Het gordijnprincipe verduistert erg goed”
  • “We hebben ontzettend veel geïnteresseerden bij de TakeOff gehad met bewonderende reacties, soms was het zelfs wel eens een beetje teveel”
  • “Ideaal in combinatie met mijn elektrische auto”
  • “We genieten met volle teugen van de TakeOff, de mooie, degelijke afwerking, het zitcomfort, de ruimte: in een woord HEERLIJK”
  • “Het riante bed slaapt geweldig!”
  • “Ik heb van jongs af aan met heel wat vouwwagens en caravans achter de auto gehad, maar deze wegligging is echt fenomenaal goed!”
  • “De ventilatie is prima en het dak isoleert goed wat de hitte deels buiten houdt”
  • “Dit is de perfecte holiday hopper, gewoon even snel een weekendje weg is kinderlijk eenvoudig”
  • “Het is ons zeer goed bevallen”
  • “Veel belangstellende campinggasten, veel bekijks onderweg”
TakeOff te zien bij de Tentrailercenters
De TakeOff is te zien bij de Tent Trailer Centers

Ook benieuwd naar ‘het nieuwe caravannen’?

Met de handige product configurator kun je thuis alvast heel gemakkelijk jouw persoonlijke TakeOff samenstellen.

Bij onze Tent Trailer Centers in Utrecht, Emmen en Boxtel, (zie voor adressen en openingstijden tenttrailercenter.nl), vertellen we je graag in alle rust alles over de TakeOff en over de vele mogelijkheden tot personalisatie en handige accessoires.

In Emmen zijn we momenteel drukdoende om onze assemblagelijn op te schalen om volgend seizoen aan de vraag uit binnen- en buitenland te kunnen voldoen. Begin januari 2021 zal de productie van de TakeOff daarna weer worden hervat. Wil je zeker zijn dat je volgend voorjaar ook met je eigen TakeOff op stap kunt? Wacht dan niet te lang want onze capaciteit als start-up fabrikant is nog enigszins beperkt en we produceren in volgorde van klantbestellingen. Are you ready for TakeOff?

 

 

 

 

Winnaar! 
Meest Duurzame Kampeermiddel