Menu

De TakeOff: het ideale kampeermiddel met een elektrische auto

04-10-2022

Ook autobrancheorganisatie BOVAG concludeert dat kamperen met een elektrisch voertuig allang geen utopie meer is. 

Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs van 5 tot en met 9 oktober besteedt autobrancheorganisatie BOVAG extra aandacht aan het onderwerp kamperen met een vol-elektrische auto. Kijk voor de tips op de BOVAG-website. Ten opzichte van een traditionele toercaravan biedt ons kampeerconcept TakeOff nog vele extra voordelen.

Door zijn lage eigen gewicht en sublieme aerodynamica bedraagt het meerverbruik met de TakeOff in de praktijk doorgaans namelijk niet meer dan tussen de 25 en 30% (onlangs deed de ANWB een roadtrip over 550 km waarbij het meerverbruik maar 25,7% bedroeg). Met een gewone caravan is het meerverbruik al snel 1,5 tot 2 maal zoveel als met een losse auto. Met de unieke TakeOff blijft dus van een actieradius van bijvoorbeeld 400 km nog altijd ruim 300 km over1. Dat, gecombineerd met het vrije zicht naar achteren en zijn compacte afmetingen, maakt de TakeOff jouw ultieme reisgenoot voor vele onbezorgde kampeervakanties.

1 : Meerverbruik in de praktijk is o.a. afhankelijk van weers- en trajectomstandigheden, rijgedrag, belading en bandenspanning. Aan deze test kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Download de infosheet

Benieuwd geworden naar alle andere unieke eigenschappen van de TakeOff? Kom ons bezoeken op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht van 5 tot en met 9 oktober. Je vindt ons op een riante stand samen met zustermerk Holtkamper in hal 10, standnummer D040. Daar is de TakeOff modeljaar 2023 in alle drie de uitvoeringen Active, Sport en Xcite te bewonderen. Met de handige product configurator op onze website kun je jouw TakeOff in een handomdraai visualiseren, met riante rondzit opstelling of met de handige semi-vastbed indeling.

Are you ready for TakeOff? Misschien zien we je in Utrecht!

Winnaar! 
Meest Duurzame Kampeermiddel